Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Son durumu belli oldu, işte çıkacağı maç...

Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Son durumu belli oldu, işte çıkacağı maç...

Brezilyalı oyuncu 21 Ocak’taki Samsunpor maçında sakatlanmış ve tendonunda kopma tespit edilmişti. Fred, 6 Şubat’ta çekilen MR’ın ardından bireysel çalışmalara başlamıştı. Yıldız futbolcunun son durumu belli oldu.

Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Son durumu belli oldu, işte çıkacağı maç...

Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süredir sahalardan uzak kalan Fred'in son durumu belli oldu. Sambacı futbolcudan sarı-lacivertli ekibe güzel haber geldi...

Fenerbahçe, Sambacı’nın oynadığı 21 resmi maçta 20 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Fred’in görev yapmadığı 15 karşılaşmada ise 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi geldi.

MÜJDELİ HABER GELDİ

Sambacı’nın dün yapılan kontrollerinden güzel haber geldi. Deneyimli orta saha oyuncusunun sakatlığı tamamen atlattığı belirlendi. Fred’in bugünkü antrenmanda takımla çalışarak kendisini deneyeceği öğrenildi. 30 yaşındaki futbolcu idmanı sorunsuz bir şekilde tamamlarsa, hafta boyunca tam kapasite olarak antrenmanlarda yer alabilecek.

İsmail Kartal, Fred’in cumartesi günü Kasımpaşa ile oynanacak lig maçında kadroda olup olmayacağına, hafta boyunca idmanlardaki kondisyon durumuna göre karar verecek.

SEZON PERFORMANSI

Yıldız futbolcu bu sezon 21 resmi maçta Sarı-Lacivertli formayı terletirken, gol sevinci yaşamasa da 6 asistlik skor katkısı sağladı.

Haberin Devamı