Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Süper Lig devinden Bakasetas bombası! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor

Süper Lig devinden Bakasetas bombası! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor

Trabzonspor'la yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlayamayan Anastasios Bakasetas için ezeli rakip devreye girdi. Yunan yıldızın transferi için görüşmelerin Ocak ayında başlayacağı belirtildi.

Süper Lig devinden Bakasetas bombası! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, kulübüyle yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlayamamıştı. Yunan yıldızın devre arasında takımdan ayrılma ihtimali bulunurken ezeli rakip devreye girdi. Ocak ayında transfer görüşmelerinin başlayacağı ifade edildi.

BAŞKAN DOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Trabzonspor Başkanı Erturğul Doğan, Bakasetas'la yaptıkları sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlayamadıklarını açıklamıştı. Doğan, "Bakasetas'a bir teklifte bulunduk, kabul etmedi. Bundan sonrası için hocamızın teknik kararı neyse yeni bir görüşme gerçekleştireceğiz. Bize ulaşan herhangi bir teklif yok Bakasetas için. Nwakaeme çok profesyonel ve çok büyük futbolcu. Abdullah Avcı, Nwakaeme'yi isterse biz gider elimizden geleni yaparız." şeklinde konuşmuştu.

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ

Hasan Arat’ın başkan olmasının ardından kadroda köklü değişiklikler yapmak için harekete geçen Beşiktaş’ta gündeme gelen isimler dikkat çekiyor. Sezon sonu Lille ile olan sözleşmesini tamamlayacak Yusuf Yazıcı’nın ardından bu kez de Trabzonspor’un yıldızı gündeme geldi.

Haberin Devamı

Ajansspor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Trabzonspor ile sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas’ı gündemine aldı.

Yunan futbolcu ile Karadeniz ekibinin sözleşme uzatma görüşmelerini takip eden Siyah-Beyazlılar, anlaşma sağlanamaması halinde sezon sonu sözleşmesini tamamlayacak başarılı futbolcu için devre arasında girişimde bulunabileceği belirtildi.

TRABZONSPOR'U REDDETTİ

Trabzonspor'un 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde 3 milyon euro karşılığında Alanyaspor'dan transfer ettiği Anastasios Bakasetas, sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak. Bordo-Mavililerin sözleşme uzatma tekliflerine olumlu karşılık vermeyen deneyimli futbolcu için en son 1.75 milyon eurodan 3 senelik sözleşme teklif edildiği iddia edildi.

56 GOLE KATKI SAĞLADI

Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 14 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 5 gol ve 2 asiste imza attı. Trabzonspor kariyerinde ise 117 kez sahaya çıkan başarılı futbolcu, 33 gol ve 23 asistle skor katkısı yaptı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinden Bakasetas bombası Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor