Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Semih Kılıçsoy'dan transfer kararı! Önceliği belli oldu

Semih Kılıçsoy'dan transfer kararı! Önceliği belli oldu

Avrupa devlerinin takibinde olan 18 yaşındaki golcü, şu an sadece Türkiye Kupası ve EURO 2024’e odaklı. Gelecek sezondan sonra da kariyerini şekillendirmeye öncelik verecek.

Semih Kılıçsoy'dan transfer kararı! Önceliği belli oldu

Beşiktaş'ın parlayan genç golcüsü Semih Kılıçsoy, Konyaspor maçını da boş geçmedi ve ligde attığı gol sayısını 8'e çıkardı. 18 yaşındaki forvetin yükselen performansı siyah-beyazlı camiayı mutlu ederken, Avrupa devlerinin de radarına girmesini sağladı. Almanya, İspanya, İtalya ve İngiltere'den net bir şekilde takip altında olan Semih Kılıçsoy ile ilgili gelecek sezon neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

SADECE GELİŞİMİNİ DÜŞÜNÜYOR

Sabah'ta yer alan habere göre; taraftarlar, genç oyuncuyu diğer örneklerde olduğu gibi kısa süre içinde kaybetmek istemezken, kendisine olan yoğun ilginin sonucunda yaz döneminde tekliflerin geleceği düşünülüyor. Ancak Semih'in sadece Beşiktaş'a konsantre olduğu ve eğitiminden, beslenmesine kadar özel uzmanlarla çalışan genç yeteneğin, gelişimi dışında hiçbir şeyle ilgilenmediği kaydedildi.

KISA VADEDE İKİ HEDEFİN PEŞİNDE

Başarılı futbolcunun bu sezon amacı takımına Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandırmak ve 2024 Avrupa Şampiyonası için Türkiye A Milli Takımı'nın kadrosunda yer almak. En az bir sezon daha siyah-beyazlı formayı terletecek olan Semih Kılıçsoy'un, daha sonra kariyerine yön vereceği ifade edildi.

Haberin Devamı

DERBİ ÖNCESİ 8 İSİM SINIRDA

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'la evinde karşılaşacak olan Beşkitaş'ta 8 isim ceza sınırında bulunuyor. Necip Uysal, Arthur Masuaku, Jonas Svensson, Daniel Amartey, Gedson Fernandes, Bakhtiyor Zaynutdinov, Demir Ege Tıknaz ve Semih Kılıçsoy, bu hafta sonu İstanbul maçında kart görmeleri durumunda 3 Mart'ta oynanacak derbide forma giyemeyecekler.