Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Maçın adamı konuştu: Galatasaray'a karşı kazanmak her zaman farklı

Maçın adamı konuştu: Galatasaray'a karşı kazanmak her zaman farklı

Galatasaray maçının adamı olan Gedson Fernandes 3-1'lik maçın ardından "Büyük maç kazanmak daha çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Maçın adamı konuştu: Galatasaray'a karşı kazanmak her zaman farklı

Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahası Salih Uçan, 3-1 kazandıkları Galatasaray maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Soyunma odasında büyük bir coşku yaşadıklarını söyleyen Salih, "Hissiyat çok iyi. Soyunma odası... Gırgır şamata! Zor maç Galatasaray şampiyonluğa oynuyor. Puan olarak gerideyiz. Maçları tırmalıyoruz, istiyoruz. Sadece Trabzon deplasmanında o güne özel kötüydük. Son maçlarda hep bir tık daha iyi, hep bir tık daha iyi. Ligin bizim adımıza son büyük maçında taraftarımızı mutlu etmek istiyorduk. İlk 15-20 dakika dışında her saniye herkes çok iyi mücadele etti. Sonucunda çok keyifli bir maç oldu." dedi.

Maç öncesi çok istekli olduklarını söyleyen Salih, "Daha ısınmada bile çok ateşliydik. Maçın başında bir maça giremedik. Herkes biraz tedirgin mi diyeyim, heyecanlı gibiydi. Maça ısınamadık ilk 15-20 dakika. Sonra rahatladık, oyunun yönünü değiştirdik, pas yaptık. Sonra Galatasaray çözüldü zaten. Üstün olan bizdik. Çok pozisyon bulduk. Daha farklı olabilirdi. Çok istekli, arzuluyduk. 45'ten 60'a kadar 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Biz mutluyuz, taraftar mutlu. Kazana kazana gideriz inşallah." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AMİR HADZİAHMETOVİC: 30-35'TEN SONRA KONTROLÜ ELE ALDIK

Gol için çok mutlu olduğunu söyleyen Amir, "Gol attığım için mutluyum. 3 puan için daha da mutluyum. Sezon sonuna kadar aynı şekilde devam edip olabildiğimiz en üst sırada ligi bitireceğiz." dedi.

Maç başında baskı yediklerini söyleyen Boşnak orta saha, "Rakibimiz baskı altına aldı maçın başında. Bu anlarda sakin kaldık. Hata yaptıktan sonra sakinliğimizi kaybetmedik. 30-35'ten sonra kontrolü aldık ve skor geldi." diyerek sözlerini noktaladı.

GEDSON FERNANDES: KAYBEDİLMİŞ BİR ŞEY YOK

Kendileri için çok iyi bir sonuç olduğunu söyleyen Gedson, "Çok anlamlı ve çok özel bir gün. Hak ettiğimiz bir zafer elde ettik. Futbolun gereklerini yaptık. Beşiktaş'ın oynaması gerektiği gibi oynadık. Kaybedilmiş bir şey yok. Biliyoruz biz biraz daha gerideyiz ama maçlarımıza bakacağız." dedi.

Son olarak Gedson, "Galatasaray'a karşı kazanmak her zaman farklı. Büyük maç kazanmak daha çok mutlu ediyor." diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı