Gazete Vatan Logo
Futbol Altay Bayındır hangi takıma transfer oldu? Altay Bayındır hangi takımda 2023, hangi takımdan geldi?

Altay Bayındır hangi takıma transfer oldu? Altay Bayındır hangi takımda 2023, hangi takımdan geldi?

Altay Bayındır hangi takıma transfer oldu? Milli kaleci Altay Bayındır, 4 yıllık Fenerbahçe serüvenine noktayı koyarak Manchester United'a transfer oluyor. 

Altay Bayındır hangi takıma transfer oldu? Altay Bayındır hangi takımda 2023, hangi takımdan geldi?

Fenerbahçe'den M. United'a giden Altay Bayındır, prosedürlerin tamamlanmasını bekliyor. Kırmızı-şeytanlar, 25 yaşındaki kaleciyi transfer ettiğini kısa süre içinde açıklayacak. Altay, 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Premier Lig devi Manchester United, Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak için geri sayıma geçti. Tecrübeli eldiven, sağlık kontrolleri ve resmi sözleşmeyi imzalamak için İngiltere'ye gitti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un havaalanına kadar giderek Altay Bayındır'ı uğurlaması dikkat çekmişti. 

Manchester United’la anlaşan Altay Bayındır, Fenerbahçe’den ayrıldı. Ankaragücü’nden Temmuz 2019’da transfer edilen milli eldiven inişli çıkışlı bir performans gösterdi. Altay’ın son dönemde taraftarın büyük tepkisini çekmesinin ardından yönetim mecburen yabancı kaleci transferini gündemine aldı. Bu çerçevede Livakovic uzun uğraşlar sonucu kadroya dahil edildi. Daha önce yabancı kaleci gelse de takımda kalarak forma mücadelesi yapmak isteyen Altay, Gaziantep maçından sonraki tepkiler üzerine devam etmenin çok zor olduğunu anladı.

Haberin Devamı

Altay’a uzun süredir ciddi teklifler vardı. Bunları değerlendiremeyen file bekçisi, Gaziantep maçından sonra hala masada olan bu tekliflere sıcak bakmaya başladı. Bunların başında da Manchester United geliyordu. İngiliz devi, Altay’ı ikinci kaleci olarak düşünüyordu. Yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağlandı ve milli file bekçisi İngiltere’nin yolunu tuttu. Bu yolculuk öncesi Başkan Ali Koç ve yönetici Selahattin Baki de futbolcuyu uğurlayanlar arasındaydı. İlk kez yönetim bir oyuncuyu havalimanına kadar yolcu etti.