Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına'da mutlu 'Son'er

Fırtına'da mutlu 'Son'er

Trabzonspor, rakibini her iki maçta da rakibini mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etti.

Fırtına'da mutlu 'Son'er

İlk maçı tek golle kazanan bordo-mavililer, Lüksemburg deplasmanında 19’da Salih’le 3. tur kapısını araladı. 81’te Omar Er Rafik skoru dengelese de son dakikada Soner Aydoğdu’nun golü tabelayı belirledi

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş karşılaşmasında Differdange’ı bir kez daha mağlup etmeyi başaran Trabzon 3. tura yükseldi. 90 dakikayı istediği gibi yönlendiren ekibimiz oyunun hemen başında pozisyonu da buldu. 14. dakikada Mehmet Ekici’nin pasıyla buluşan Waris karşı karşıya kötü vurdu.
TRABZONSPOR 18. dakikada rakibin tur hayalini sona erdiren gole Salih’in kafasıyla ulaştı. Mehmet Ekici’nin faul atışında ceza alanına gönderdiği ortaya önce Mustafa kafayla vurdu. Kaleciden dönen topu iyi takip eden Salih ağları havalandırdı: 0-1. İlk yarı Trabzonspor’un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.
OMAR Er Rafik’in 48’de Onur’un geçit vermediği pozisyondaki şutu rakibin en tehlikeli atağı oldu. 65. dakikada Constant’ın pasıyla ceza alanına giren Sefa’nın plasesi Weber’den döndü. O topa bu kez Constant denedi; o da direğe çarpıp dışarı çıktı. Omar Er Rafik 82’de Trabzon defansının uzaklaştıramadığı topa ayak koyarak bu kez kaçırmadı: 1-1. 90+3’de Erkan’ın pasıyla buluşan Soner sert vurdu: 1-2. 90 dakika sonunda Trabzonspor yüzü gülen taraf oldu.

Haberin Devamı