Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'den 3-5-2 şov!

Fenerbahçe'den 3-5-2 şov!

Kanarya ideal 11'ine yakın bir kadro ve 3'lü savunma ile çıktığı özel maçta Voluntari'yi rahat geçti

Fenerbahçe'den 3-5-2 şov!

Topuk Yaylası’nın kapanış maçında açılışı yeni transfer van der Wiel’in asistinde Emenike yaptı. Fernandao ve RvP’nin suskun kaldığı maçta diğer goller Ramazan Civelek ve Melih’ten geldi.

TOPUK Yaylası kampını Voluntari maçıyla tamamlayan F.Bahçe 3. hazırlık maçında galibiyetle tanıştı: 3-1. Sezona 3’lü defansla başlayacağını ve bu sistemde ısrarcı olacağını söyleyen Pereira dün özelinde Kjaer, Mehmet Topal ve Neustadter’i sahaya sürdü. Skrtel’in gelmesiyle oynayan isimler değişebilir ancak ben bu 3’lünün dışında sağ ve sol bekin daha çok önemli olduğunu düşünüyorum. 16-17 günde Avrupa maçına bu şekilde çıkmak açıkçası beni ürkütüyor.
VAN Persie’nin gol kaçırma geleneği dün de sürerken, genç Ramazan’ın yükselişi ve golleri devam etti. Ozan’ın çalışkanlığı da dikkatimizden kaçmadı.
9’DA Salih’in ortasına Fernandao vurdu, Mırcea kurtardı. 13’te van der Wiel’in ara pasına Emenike koştu, bire birde affetmedi: 1-0. .
2. yarı değişiklikle başladı. Kamp yorgunluğu düşünülerek 6 oyuncuyu kenara oturtan Pereira sistemini bozmadan oyuna devam dedi.
KAPANIŞ KONE’DEN
63’te Ramazan hazırlık maçlarının prensi olarak yine uzak mesafeden güzel bir gole imza attı: 2-0. 87’de Melih, Persie ile paslaştı, vuruşu netti: 3-0. 90’da penaltıdan Kone atışı gole çevirdi ve maç 3-1 dedi.

Haberin Devamı