Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe son nefeste yıkıldı

Fenerbahçe son nefeste yıkıldı

Süper Lig'in 10. haftası kapanış maçında Fenerbahçe evinde Kayserispor'dan son saniyede yediği golle galibiyeti kaçırdı.

Fenerbahçe son nefeste yıkıldı

G.SARAY’IN kaybettiği haftada Kayseri’yi yenme zorunluluğuyla maça çıktı F.Bahçe. İlk yarı bir o kadar kötüyken ve 1-0 gerideyken Ozan’ın golüyle umutlandı sarı-lacivertiler. Ozan demişken daha 1 ay öncesinde yuhalanan milli oyuncu dün maçın kahramanıydı. Golden sonra verilen tepki ve gelen 3-1’lik üstünlük Kayseri’nin bu maç bitmez demesiyle sona erdi.

VALBUENA’NIN çıkışı ve takımın geri yaslanışı son saniye de yenilen gol ve hüsran: 3-3. Bu maçta kaçan 3 puana çok arayıp üzülecek F.Bahçe…82. dakikasında Valbuena’nın çıkmasına benim de itirazım var. Bu çıkarmalar 5 oldu ve yavaş yavaş krize doğru ilerliyor! 33’de ilk yarının ve F.Bahçe’nin ilk pozisyonu yaşandı. Valbuena serbest vuruşu çapraz açı olmasına rağmen güzel kullandı, Lung’un dokunduğu top direkte patladı, korner.

NETO KALELERİ ŞAŞIRDI

41’DE ise baskılı oynayan ancak bu baskısını pozisyona yansıtamayan Kayserispor, Neustadter’in kaptırdığı topta bir anda pozisyona girdi. Umut sert vurdu, gol: 0-1. Golün şokuyla ilk yarının uzatma dakikasında Hasan Ali-Valbuena verkacında Fransız oyuncu pasını çıkardı, Ozan topu kontrol edip vurdu: 1-1.
İLK yarıda golün moraliyle sahaya çıkan sarı-lacivertliler 50’de Hasan’ın ortasına Janssen’in vurduğu pozisyonda korner kazandı. Kornerde Ozan aşırttı, Neustadter kafayla takımı öne geçirdi: 2-1. 53’te Ozan yine aşırttı, Josef vurdu, aut. 62’de Valbuena’nın serbest vuruşunda top direkten döndü, Josef boş kaleye tamamladı: 3-1. 68’de Deniz’in kullandığı serbest vuruşta Neto topu kendi kalesine gönderdi: 3-2. Maçın belki de son 10 saniyesinde serbest vuruşta Gyan defansın arasından kafayı vurup maçı 3-3’e taşıdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bu beraberliğin ardından puanını 16'ya çıkarırken Kayserispor 18 puana yükseldi.

Sarı-Lacivertliler gelecek hafta Osmanlıspor'a konuk olacak. Kayserispor ise evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.