Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe Partizan maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Partizan hazırlık maçı hangi kanalda ve statta?

Fenerbahçe Partizan maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Partizan hazırlık maçı hangi kanalda ve statta?

Fenerbahçe Partizan hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve statta? Fenerbahçe Partizan hazırlık maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına devam eden Fenerbahçe, Partizan ile bu hafta dördüncü kez hazırlık maçına çıkacak. İşte Fenerbahçe Partizan maçı hakkında merak edilenler…

Fenerbahçe Partizan maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Partizan hazırlık maçı hangi kanalda ve statta?

Fenerbahçe Partizan maçı heyecanla bekleniyor. Fenerbahçe Süper Lig öncesi dördüncü kez hazırlık maçına çıkacak. Partizan ile çıkacak maç futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Fenerbahçe Partizan hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE PARTİZAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Hazırlık maçı 2 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacak. Müsabaka TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE PARTİZAN HAZIRLIK MAÇI HANGİ STATTA?

Fenerbahçe Partizan hazırlık maçı 2 Temmuz cumartesi günü saat 19.30’da Avusturya’nın Graz kentinde oynanacak.

FENERBAHÇE'NİN HAZIRLIK MAÇI PERFORMANSLARI

Süper Lig'de yeni sezon öncesi son hazırlıklarını tamamlamak isteyen ve transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Bruma ve Lincoln Henrique gibi yıldızlarla anlaşarak takıma takviyelerde bulundu. Fenerbahçe oynadığı ilk hazırlık maçında Shkupi ile karşılaşmış ve mücadeleden 2-2'lik skorla ayrılmıştı. İkinci hazırlık karşılaşmasında ise Tirana takımıyla mücadele eden Fenerbahçe mücadeden 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Üçüncü hazırlık mücadelesinde ise Katar ekibi Al Shamal ile mücadele eden Fenerbahçe karşılaşmayı 4-2'lik skorla kazandı.

Haberin Devamı