Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'den G.Saray'a yanıt!

F.Bahçe'den G.Saray'a yanıt!

'Bu ancak onların ümüdidir'

F.Bahçe'den G.Saray'a yanıt!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın “Fenerbahçe’nin Avrupa’ya gitme ihtimali sıfırdır” sözlerine Sarı-Lacivertlilerden yanıt geldi. Asbaşkan Tahir Perek, “Bu, onların ancak ümididir. Etik açıdan yüzde yüz yanlış bir tutum” diye konuştu.

Ye­ni­den yar­gı­lan­ma ka­ra­rı son­ra­sı Fe­ner­bah­çe'nin bu se­zon Şam­pi­yon­lar Li­gi'ne alın­ma­sı ih­ti­ma­li ko­nu­şul­ma­ya baş­lar­ken Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Ünal Ay­sal'dan ko­nuy­la il­gi­li çar­pı­cı açık­la­ma­lar gel­miş­ti. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­la­rın baş­ka­nı UE­FA'nın şi­ke ile il­gi­li ver­di­ği ka­rar­la­rı Türk mah­ke­me­le­ri­ne uya­rak ver­me­di­ği­ni be­lir­te­rek "UE­FA Bun­dan son­ra da ken­di ku­ral­la­rı­nı tat­bik ede­cek­tir. Fe­ner­bah­çe'nin Av­ru­pa'ya git­me ih­ti­ma­li sı­fır­dır" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­mış­tı.

“Bu tip işlerde kesinlik yoktur”

Ay­sal'ın bu söz­le­ri­ne ya­nıt Ta­hir Pe­rek'ten gel­di. Fe­ner­bah­çe As­baş­ka­nı Pe­rek, Ay­sal'ın ifa­de­le­ri­ni "Bu sa­de­ce on­la­rın ümi­di­dir" şek­lin­de de­ğer­len­dir­di. Ga­la­ta­sa­ray cep­he­sin­den ge­len bu açık­la­ma­lar­la UE­FA'nın et­ki al­tın­da bı­ra­kıl­mak is­te­di­ği­ni ifa­de eden Pe­rek "Bu­nu her­han­gi bir şe­ye da­ya­na­rak söy­le­ye­mez­ler. Bu tip iş­ler­de ke­sin­lik yok­tur. Bu ta­ma­men on­la­rın ümit ve ar­zu­la­rı­na da­ya­nan tah­min­le­ri­dir" şek­lin­de ko­nuş­tu.

Haberin Devamı

“Müdahale var”

Ga­la­ta­sa­ray'ın bu tip çı­kış­la­rı­nı sağ­lık­lı bul­ma­dı­ğı­nı ifa­de eden Pe­rek "Bu tür gi­ri­şim­le­ri etik açı­dan da ke­sin­lik­le sağ­lık­lı bul­mu­yo­rum. Sen mah­ke­me­nin ira­de­si­ne na­sıl mü­da­ha­le et­me­ye ça­lı­şır­sın. Etik açı­dan yüz­de yüz yan­lış bir tu­tum" yorumunda bulundu. (Bugün)