Gazete Vatan Logo
Futbol F.Bahçe'den efsaneye dava

F.Bahçe'den efsaneye dava

Tarihe geçen Cemil Turan, torunlarının ödemelerini yapmadığı gerekçesiyle F.Bahçe Koleji tarafından mahkemeye verildi. Kulüp de maaşını kesti

F.Bahçe futbol tarihinin en önemli isimlerinden olan ve Aziz Yıldırım'ın başkanlık için mücadele ettiği dönemlerde hep yanında bulunan Cemil Turan zor günler geçiriyor. EBahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile geçen sezon oynanan G.Saray kupa maçı öncesi aralarına karakedi giren Turan'ın Dereağzı Altyapı sorumluluğundan alınıp Fikirtcpc'yc gönderilmesi, ilginç gelişmelerin başlangıcı oldu.

Torunları Ahmet ve Selen'i eğitimleri için Fenerbahçe Koleji'ne veren ve 3 yıldır
burada okutan Cemil Turan, yıllık ödemelerini yapmadığından kolej yetkilileri tarafından mahkemeye verildi. Bu durum camiada kulaktan kulağa dolaşırken, başkan Aziz Yıldırım'ın da sessiz kalması F.Bahçe'ye emek veren eski futbolcuları kırdı

Hiçbir şey anlatmıyor
Cemil Turan'ın geçen ay da 7.5 milyar olan maaşının kulüp tarafından kesildiği öğrenildi. Turan 8 yıllık çalışma dönemi içerisinde hakettiği tazminatı alabilmek için istila etmemiş, görevine son verilmesini beklemişti. Yıldırım ve yönetiminin Fikirtepe'ye gitmediği konusunda duyumlar aldıkları Turan'ın maaşını da bu gerekçeyle ödemedikleri ortaya çıktı.

Yaşananlara eski F.Bahçeli futbolcular tarafından kurulan vakıf da seyirci kalırken, efsane yıldız sessizliğini korumaya devam ediyor. Turan'ın yakın çevresine "Konuşursam çok şey olur. Ama F.Balıçeliliğim bunun önüne geçiyor" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı