Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'F.Bahçe, Jorge Sampaoli'yi istiyor'

'F.Bahçe, Jorge Sampaoli'yi istiyor'

Galatasaray'ın da gündeminde olan teknik direktör Jorge Sampaoli için Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı.

'F.Bahçe, Jorge Sampaoli'yi istiyor'

İspanyol basınından Fenerbahçe teknik direktörlüğü için sürpriz bir iddia geldi. Geçen sezon kıl payı La Liga'da kalan Granada'nın teknik direktörlük için Jorge Sampaoli'ye teklif götürdüğü ancak Arjantinli teknik adamım masasında Fenerbahçe'den çok ciddi bir teklif olduğu yazıldı.

Granada basınının verdiği bilgiye göre İspanyol ekibiyle görüşen Sampaoli, menajer Pere Guardiola'nın da vasıtası ile yapılan teklife sıcak bakıyor. Ancak öte yandan hem uzun vadeli hem de ekonomik olarak güçlü bir yapının içine girmek isteyen Sampaoli için İspanyollar, "Yeni bir gelişme yaşandı. Onun masasında Granada'ya göre daha yüksek ekonomik imkanlara sahip, hem de onun hoşlanacağı 'uzun vadeli' bir proje var." ifadelerini kullandı. Bu teklifin de Fenerbahçe'den geldiği belirtildi.

Sampaoli'nin adı Galatasaray'la da anılıyordu. Son olarak Roma'ya giden ve Lazio ile görüşen Arjantinli teknik adam anlaşma sağlayamadan İtalya'dan ayrılmıştı. Son olarak Şili Milli Takımını çalıştıran Sampaoli, Copa America 2015'te şampiyonluk yaşamıştı.

Haberin Devamı