Gazete Vatan Logo
Futbol Ersan'dan Malaga açıklaması

Ersan'dan Malaga açıklaması

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'nın Lienz bölgesinde devam eden Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü.

Ersan'dan Malaga açıklaması

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleşen antrenmanda dün oynanan Schalke 04 maçına ilk 11'de başlayan oyuncular kondisyon ve kuvvet artırıcı çalışmalar yaptı. Kondisyoner Milenko Rok gözetiminde ağır bir antrenman programında çalışan futbolcular, koşuların ardından kale direklerine yerleştirilen aletler ile üst kas gruplarını geliştirmeye yönelik hareketler yaptı.

Pilates topu ve ağırlık toplarının yanı sıra, çeşitli kilolardaki ağırlıklarla da çalışan oyuncular, içi buz dolu büyük kovalara girerek yorgunluk attılar. Kovaların içinde sohbet eden Fernandes, Sivok ve Ersan, takımın durumu hakkında değerlendirme yaparken, Ersan arkadaşlarına sık sık su atarak sıcak havadan bunalan oyuncuları serinletti. Diğer futbolcular ise koşuların ardından yarı sahada çift kale maç ile hazırlıklarını sürdürdüler.

ERSAN İLK OLARAK OLCAY İLE TARTIŞIYORMUŞ GİBİ YAPTI

Antrenman sonrası Ersan Gülüm'ün takım arkadaşları ile şakalaşması dikkat çekti. İlk olarak Olcay ile tartışıyormuş gibi yapan Ersan, bir süre Olcay ile karşılıklı olarak atıştı. İki oyuncu birbirlerine değmeyecek şekilde attıkları ayakkabıları suratlarına çarpmış gibi yaparak kendilerini yere bıraktılar. Yerde de bir süre mücadele eden iki futbolcunun sanal kavgasına Oğuzhan da dahil oldu. Daha sonra otele dönmek için kendilerini bekleyen araca binen Ersan, bu sefer de yanında oturan Veli ile tartışıyormuş görüntüsü verdi. Kısa süre birbirleri ile araç içinde mücadele eden iki futbolcu daha sonra gülerek antrenman sahasından ayrıldılar.

ERSAN GÜLÜM: "MALAGA'DAN BANA GELEN BİR TEKLİF YOK"

Ersan ayrıca kendisi hakkında bir süredir Malaga takımına transfer olacağı yönünde çıkan haberler hakkında kısa açıklama yaptı. Kendisinin böyle bir durumdan haberi olmadığını belirten Ersan, menajerine ve kulübe bir teklif gelmesi halinde konu ile ilgili bilgi verebileceğini dile getirdi.

BEŞİKTAŞ SEZON ÖNCESİ PROGRAMINA 3 HAZIRLIK MAÇI DAHA DAHİL ETTİ

Öte yandan ilk planlamalara göre sezon öncesi 4 hazırlık maçı gerçekleştirecek olan Siyah Beyazlılarda kamp süresi uzatılarak, 3 yeni hazırlık maçı programa dahil edildi. Yeni programa göre Beşiktaş, 24 Temmuz'da Azerbaycan takımlarından Simurg, 31 Temmuz'da İtalyan ekibi Palermo, 2 Ağustos'ta ise Arnavutluk temsilcisi Laçi ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı