Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Ergin Ataman'a Fenerbahçe'den sert yanıt: Herkes haddini bilecek

Ergin Ataman'a Fenerbahçe'den sert yanıt: Herkes haddini bilecek

Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe Beko'yu yenen Anadolu Efes adını finale yazdırdı. Maç sonunda Ergin Ataman ve Fenerbahçe taraftarları arasında yaşananlarla ilgili sarı-lacivertli yönetici Sertaç Komsuoğlu açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman'a Fenerbahçe'den sert yanıt: Herkes haddini bilecek

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final 4'üncü maçında Anadolu Efes, sahasında ağırladığı Fenerbahçe Beko’yu 87-78 mağlup ederek seride durumu 3-1’e getirdi ve finale yükseldi. Karşılaşmanın en skorer ismi Anadolu Efes’te 27 sayıyla Vasilije Micic oldu.

Anadolu Efes, final mücadelesinde Pınar Karşıyaka - Türk Telekom serisinin kazananı ile karşı karşıya gelecek.

ERGİN ATAMAN VE TRİBÜNDEKİLER ARASINDA TARTIŞMA

Basketbolda Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ardından Ergin Ataman ile Fenerbahçe cephesi arasında kavga çıktı.

Ergin Ataman, Fenerbahçe galibiyetinden sonra yumruk şov yaptı. Fenerbahçe'yi destekleyen taraftarlar Ergin Ataman'a fiziksel müdahalede bulundu. Bunun üzerine güvenlik güçleri araya girdi.

KOMSUOĞLU'NDAN ATAMAN'A: HERKES HADDİNİ BİLECEK

Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, Ergin Ataman'ın yaptıklarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: "Rakip takımın hocası, hiçbir Fenerbahçe yöneticisine el, kol hareketi yapamaz. Rakip takımın hocası bizim muhatabımız değil. O rakip takımın maaşlı elemanı. Herkes haddini bilecek.

Haberin Devamı

YUNANİSTAN'DA BU TİP HAREKETLERE GİRMESİN

Ona tavsiye olarak şunu söylemek istiyorum. Kendisi Yunanistan'da bu tip hareketlere girmesin. Orada maytaplar, meşaleler sahalarda oluyor. Bir anda ne olduğunu şaşırır."

RÖPORTAJLARDA 4 PARAGRAFI FENERBAHÇE'YE AYIRIR

"Biliyorsunuz rakip takımın hocası, Euroleague kupasını aldığı gün bile yaptığı röportajlarda en az 4 paragrafı Fenerbahçe'ye ayırır. Çünkü kendi rating'ini tamamen Fenerbahçe üzerinden yapar.

YUNANİSTAN TÜRKİYE'YE BENZEMEZ

Şimdi kendisi gidiyor biliyorsunuz. Ona naçizane tavsiyem şu. Ölümlü dünya. Biraz da otursun, özeleştiri yapsın. Yunanistan, bu konuda Türkiye'ye benzemez. İnşallah orada da burada yaptığı gibi hareketler yapabilir."

"Bu yaşananları değerlendireceğiz. Bununla ilgili yönetim olarak oturacağız, gerekli kararları alacağız. Türkiye'de en büyük yatırımı biz yapıyoruz. Federasyondan salon kiralamıyoruz, salonumuz var. Şimdi yeni bir salon inşaatımız var. Yatırıma devam ediyoruz. Biz kalkıp da federasyondan salon alalım, belediye salonunda idman yapalım demiyoruz.

Haberin Devamı

Demek ki bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor. Bu kadar emeğe biz saygı bekliyoruz. Saygı göremezsek de biz de Türkiye Ligi'nde gerekli önlemleri alırız. Bu konuda tavrımız çok net. Yakında gereken açıklamaları yaparız."

Ergin Atamana Fenerbahçeden sert yanıt: Herkes haddini bilecek