Gazete Vatan Logo
Başakşehir Emre Belözoğlu: 'Tüm Türkiye'ye gösterdik'

Emre Belözoğlu: 'Tüm Türkiye'ye gösterdik'

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'nun Galatasaray'ı 4-0 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu: 'Tüm Türkiye'ye gösterdik'

İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamaları:

"Bütün takım arkadaşlarımı, hocamızı, teknik ekibi, scoutlarımızı, herkesi tebrik ediyorum. Çok iyi hazırlandık. Bu maça hocalarımız bizi çok iyi hazırladı, dersleri çok iyi çalıştık. Bugün tüm Türkiye'ye gösterdik ki; biz bu ligin en iyi takımlarından biriyiz. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin önünde, Beşiktaş'a yakın gitmemizin başlıca sebebi bu iradeydi. Hemen hemen sezonun tamamında bunu gösterdik. Çok iyi bir takımız, çok iyi bir arkadaş grubuyuz. Çok inanıyoruz birbirimize. Elimizden geldiği kadar şampiyonluk için yolumuza devam edeceğiz. Sahadaki herkes mükemmeldi. Takım arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum, onları tek tek tevrik ediyorum.

Beşiktaş'ın 5 puan avantajı var, 3 puanlık sistemde çok büyük bir fark değil. Beşiktaş iyi bir kadro, bu ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi, belki de en iyi iyisi. Beşiktaş dikiz aynasına baktığında hızla gelen bir Başakşehir görecek. Onları geçmek için elimizden geleni yapacağız. Şampiyn olmak istiyoruz, bu kalite bizde var.

Haberin Devamı

Takımın içinde bir parçayım. Gururla söylüyorum, 36 37 yaşına geldim; halen öğrenmeye devam ediyorum. Mükemmel taktik disiplin var. Ben de tecrübemle takıma bir şeyler katmaya çalışıyorum. Bu sene bunu daha çok ortaya koydum. Takımın ve hocama teşekkür ediyorum. Bunda onların payı çok fazla.

Önümüzdeki sene oynayıp bırakırırım diye düşünüyorum, tabii bu futbol; belli olmaz"