Gazete Vatan Logo
TBL Devler Ligi'nde çok farklıyız!

Devler Ligi'nde çok farklıyız!

Pınak Karşıyaka ve Banvit 9. hafta maçlarını çok rahat kazandı.

Devler Ligi'nde çok farklıyız!

B Grubu’nda Umana Reyer Venezia’yı konuk eden Kaf-Kaf, rakibine 40 sayı farklı adeta basketbol dersi verdi. A Grubu’ndaki Banvit ise Skyliners Frankfurt karşısında 15 farkla galibiyete uzandı.

F IBA Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde dün akşam iki temsilcimiz sahnedeydi. A Grubu’nda mücadele eden Banvit ve B Grubu’ndaki Pınar Karşıyaka, kendi sahalarında oynadıkları maçlarda farklı galibiyetler alarak 9. haftayı mutlu bir şekilde bitirdiler.
J’COVAN BROWN COŞTU
HAFTAYA lider başlayan Pınar Karşıyaka’nın konuğu İtalyan temsilcisi Umana Reyer Venezia’ydı. Karşılaşmaya ilk andan itibaren ağırlığını koyan yeşil-kırmızılılar hücum anlamında hiç sıkıntı çekmezken temsilcimizde öne çıkan isim J’Covan Brown oldu.
İTALYAN ekibi karşısında sahadan tam 40 sayı farkla, 99-59 galip ayrılan Pınar Karşıyaka’da J’Covan Brown 36 sayılık performansıyla NBA’vari bir oyun sergiledi ve galibiyetin mimarı oldu. Brown’a 23 sayıyla Muhammed ve 22 sayıyla Summers eşlik etti.
GECENİN diğer maçında ise Banvit’in konuğu Alman temsilcisi Skyliners Frankfurt’tu. Pınar Karşıyaka kadar olmasa da Bandırma ekibi de rahat ve farklı bir galibiyete ulaşarak liderlik koltuğuna oturdu. Rakibi karşısında 86-71 kazanan Banvit’te Orelik 16, Kulig 15, Muric 13, Theodore 12 ve Can Maxim Mutaf 11 sayıyla mücadele etti.

Haberin Devamı