Gazete Vatan Logo
Süper Lig Büyüklere kötü haber!

Büyüklere kötü haber!

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, takımın eksik bölgelerine ara transferde çok iyi isimlerin geleceğini söyledi.

Büyüklere kötü haber!

Saraç, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, 3 Aralık Dünya Engellilerle Dayanışma Günü dolayısıyla her zaman olduğu gibi bugün de engellilerin yanından olduklarını kaydetti.

Eskişehirspor'un rakiplerinin maça katı defans anlayışla çıktığını ifade eden Saraç, şöyle konuştu:

"Maç yaptığımız bütün takımların kalecileri 'maçın oyuncusu' seçiliyor. Geçen hafta yaptığımız Kardemir Karabükspor maçı da böyle oldu. Bu tür puan kayıplarına çok üzülüyoruz. Ancak hedeflerimizde sapma yaşamıyoruz. Puan kayıplarını farklı maçlarda telafi edeceğiz. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Belediye Vanspor maçı ile ligdeki Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında taraftarımızın desteğini bekliyoruz."

Saraç, bir süre yayın hayatına ara veren "Eskişehirspor" dergisi tekrar yayınlanmaya başladığına değindi.

"Şampiyonluğa oynayacak kadro kurmakta kararlıyız"

Eskişehirspor'un transfer çalışmalarının da bulunduğunu anlatan Saraç, şunları bildirdi:

"Tarık Çamdal ve menajeri ile dün görüştük. Bu hafta içinde bu konuyu bitererek, sözleşmesini uzatmak istiyoruz. Tarık da Eskişehirspor'da kalmak istiyor. Menajeri de Eskişehir'e gelecek. Veysel Sarı ile de görüşmelerimiz sürüyor. Eskişehirspor, artık orta sıra takımı olmamalıdır. Taraftarımız ve camiamız, yönetimleri şampiyonluk hedefi konusunda sıkıştırmalıdır. Biz de buna hazırız. Şampiyonluğa oynayacak kadro kurmakta kararlıyız. Kaliteli futbolcularımızla yolumuza devam etmek istiyoruz. Avrupa kupaları ve şampiyonluğu hedefleyen bir takım oluşturmak istiyoruz. Kent olarak buna kilitlenmeliyiz. Maddi sıkıntılarımız var. Gelecek yıl bu sıkıntıları yaşamayacağımız umuyorum. Eksik bölgelerimize ara transferde çok iyi isimler gelecek. Hiçbir futbolcumuz için bize resmi ve gayri resmi teklif ulaşmadı."

Haberin Devamı