Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Burada kalır mıyım bilmiyorum’

‘Burada kalır mıyım bilmiyorum’

“Başkan istesin imzayı atarım” diyen ve Fener macerasını fantastik deneme olarak gören Alex “Ocak’ta geleceğimle ilgili düşüneceğim. Net bir kararım yok” dedi

Fenerli Alex de Souza’dan çarpıcı açıklamalar. Geçtiğimiz günlerde “Başkan istesin hemen imza atarım” diyen Brezilyalı, sitesine yaptığı yeni açıklamasında 10 aylık kontratı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Geleceğim hakkında çok fazla soru soruluyor. Burada mı devam edeceğim veya Avrupa ya da Brezilya’ya mı döneceğim, henüz bir cevabım yok. ‘Türkiye’de oynamaktan pişman mısın?’ diye sorulursa: Kesinlikle hayır. F.Bahçe ve Türkiye benim için fantastik bir deneme oldu. Ancak Ocak ayından itibaren gelecekle ilgili düşünmeye başlayacağım. Futbol oynamak; pas vermek, gol atmak istiyorum. Ve böylece beni izleyenlerin de bundan zevk almasını diliyorum.

‘SÜREKLİ ELEŞTİRİLER ALDIM’
Coritiba günlerimin golden yoksun geçtiğini, Palmerias günlerinin daha verimli, Cruzerio günlerinin ise çok iyi geçtiğini ve bir çok başarıyı tattığımı söyleyebilirim. Eğer 3 gol daha atarsam Cruzerio’daki performansımın üzerine çıkacağım. Ve böylece eğer bir gün ayrılırsam gayet iyi işler yapmış olarak ayrılmış olacağım. Burada da çok eleştiriliyorum. Brezilya’da da aynı eleştiriler yapılırdı. ‘Savaşçı olmadığım, markaj yapmadığım’ şeklinde. Bunlara artık alıştım. Olaylara pozitif bakmayı severim. Sahada hep beni marke ettiler. Maçtan sonra beni marke eden futbolcularla konuştuğumda bunu yapmaktan hiç hoşlanmadıklarını duyunca da çok mutlu olurum.”

Haberin Devamı