Gazete Vatan Logo
Basketbol Bulls, Bucks'ı Butler ile solladı

Bulls, Bucks'ı Butler ile solladı

NBA'de Chicago Bulls ile Milwaukee Bucks karşı karşıya geldi.

Bulls, Bucks'ı Butler ile solladı

United Center'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Bulls 117-106 kazandı.

Chicago Bulls, hem Jimmy Butler hem Pau Gasol'ün üstün oyunlarıyla maça hızlı başladı. Oldukça yüksek yüzdeli şut isabet oranı yakalayan Bulls, ilk çeyreği 8 sayı farkla önde geçti. Ancak, savunmada Bucks'a karşı direnç gösteremeyen ev sahibi, yüzde 60'ın üzerindeki şut isabet oranına rağmen ilk yarıyı sadece 6 sayı farkla önde geçti.

İkinci yarıda skorda sürekli önde olan ancak farkı da açamayan Bulls, son çeyrekte Butler ile sonuca gitti. Bulls, böylece üstüste 5. galibiyetini alarak sezonun en yüsek sayısına ulaştı.

Maçın yıldızı 32 sayı ve 10 asistle Chicago Bulls'tan Jimmy Butler oldu. Butler, Toronto'ya karşı ikinci yarıda attığı rekor 40 sayının ardından, sezonun en yüksek asist rakamına bu maçta ulaşmış oldu.

Bulls'ta Pau Gasol 26 sayı 11 ribaunt 5 asist, Nikola Mirotic 14 sayı 6 ribaunt, Taj Gibson 11 sayı 14 ribaunt, Derrick Rose 16 sayı 6 asist ile galibiyete katkı sağladılar.

Milwaukee Bucks'ta Khris Middleton 14'de 9 şutla 26 sayı üretti. Michael Carter Williams 20 sayı 12 asist, Gianis Antetokounmpo 18 sayı 7 ribaunt, Greg Monroe 13 sayı 12 ribaunt, Jabari Parker 11 sayı 7 ribaunt ile mücadele ettiler.

Haberin Devamı