Gazete Vatan Logo
Futbol Bülent Uygun'dan N'Diaye açıklaması! "Aklını çeliyorlar..."

Bülent Uygun'dan N'Diaye açıklaması! "Aklını çeliyorlar..."

Osmanlıspor teknik direktörü Bülent Uygun, Badou Ndiaye ve Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı

Bülent Uygun'dan N'Diaye açıklaması! "Aklını çeliyorlar..."

İşte Bülent Uygun’un açıklamaları:

“Bu transfer konularına çok girmiyorum. Şunu söyleyebilirim Badou N’Diaye için 10 milyon euro veren alır. Ben bırakmak istemiyorum. Kimsenin onun kafasını karıştırmasını istemiyorum. Takımda kalacakmış gibi devam ediyorum. Badou çok değerli bir oyuncu, 10 numara pozisyonunda görevlerini iyi yapan aynı zamanda da başka özellikleri olan bir isim. Eğer gidecekse değerini bulup gitmelidir. İzin konusunda yönetimin kararına saygı duyarım ama ben kalmasını isterim.

Başkan ile anlaşıp öyle gitmeleri gerekir. Bizde ise biraz farklı işliyor. Önce oyuncu ile görüşüp aklını çeliyorlar. Örneğin oyuncu 500 bin alırken 2,5 milyon teklif ederseniz oyuncu gitmek istiyor. Maalesef tüm takımlar özellikle bizim gibi takımlar böyle durumlarda zor duruma düşüyor. İnşallah N’Diaye konusunda sıkıntı olmaz.

N’Diaye gibi oyuncu Türkiye’de yok

Transfer günü bitene kadar bu dedikodular olacaktr. N’Diaye her takımda oynayabilir. Ona şunu söyledim, “Sen futbolda yürüyeceksin, namın arkadan gelecek. Gerçekten bedelini verirlerse gidebilirsin. Giderse Galatasaray veya Premier Lig’de kesinlikle oynar. Türkiye’de böyle oyuncu yok. Hem top kapabilen, defans arkasına koşu yapan, gol atabilen, asist yapabilen, pres yabilen bir oyuncu her yerde başarlı olur. (Gamaspor)

Haberin Devamı