Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Bu statta tarih yazacağız’

‘Bu statta tarih yazacağız’

Vodafone Arena dün tanıtıldı, başkan Orman, yapımı süren statta uluslararası başarılar elde edeceklerini söyledi

‘Bu statta tarih yazacağız’

Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena’nın tanıtımı dün yapıldı. Swissotel’de gerçekleştirilen tanıtım töreninde kısa bir konuşma yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş’ın şanına yakışır bir stadı olmasının zamanı gelmişti. En modern ve en yüksek teknolojik altyapıya sahip statlardan biri olan Vodafone Arena projesini hayata geçirdik.



Türkiye'nin en akıllı stadı olan Vodafone Arena, zengin içerikli dijital ekran çözümleri, yüksek hızlı mobil ve wi-fi ağıyla donatılacak. Taraftarlara ve ziyaretçilere maç günleri unutulmaz bir deneyim yaşatacak olan Vodafone Arena’da, farklı boyutlarda HD monitörler, interaktif ekranlar ile stadın farklı noktalarında taraftar röportajları, istatistikler, promosyonlar ve o an oynanan diğer müsabaka sonuçları yayınlanıyor olacak.

‘ÇEVRECİ STAT’

Türkiye'nin ilk çevreci stadını yapıyoruz. Vodafone Arena, fotovoltaik sistem ile güneşten elektrik elde etme, çatı ve yapıya düşen yağmur suyunu depolayarak kullanma, yeşil bina sertifikalı yapı ürünlerinin kullanımı, klimalarda ozon dostu gaz kullanımlı cihazların seçimi, kapalı mekanlara yüzde 100 taze hava veren klima gibi pek çok yeniliğe sahip. Şunu söyleyebilirim ki bu statta uluslararası pek çok başarıya imza atacağız” dedi.

Haberin Devamı