Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Bu futbolu her zaman oynamak kolay değil"

"Bu futbolu her zaman oynamak kolay değil"

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sezonun en gösterişli futboluyla galip geldikleri Kasımpaşa mücadelenin ardından basın mensuplarıyla sohbet etti.

"Bu futbolu her zaman oynamak kolay değil"

Gazetecilere samimi itiraflarda bulunan Aykut Hoca, şu ana kadar yaptığı hamleler ve bundan sonraki hedefleri için şunları söyledi: “Kadroyu bozup bozmama konusunda bugünden bir şey söylemek yanlış olur. Ancak ben mümkün olduğu kadar adil olmaya çalışacağım. Benim işim bu.

Forma adaleti sağlamadığınız zaman oyuncular ‘niye?’ sorusunu sormaya başlarlar. Bu güçlü gösteri olmaz. Mümkün olduğunca formayı adaletli dağıtmaya çalışacağım.

BU maçta ciddi anlamda efor sarfettik. Siz ‘Son yılların en arzulu futbolu’ yorumunu yapıyorsunuz. Bu olabilir ancak Kasımpaşa karşısındaki futbolu her zaman ortaya koymak kolay bir şey değil. Lig yarışında şu an için çok gel-gitler var. Başakşehir şu an puan ortalamasının çok üzerinde gidiyor. Beşiktaş, G.Saray derbisinde kuvvetli bir görüntü sundu.

‘YENİLEN GOLLER ENTERESAN’

BURSA geliyor, Trabzon Rıza Hoca ile toparlandı. 4 takım var şu anda, arkadan gelen 2-3 takım var. Bu da zirve yarışı için 6-7 takımın çok yakın gideceğini gösteriyor. Doğal olarak puan ortalamasını düşürecektir. Bir ekip acayip bir sprint atmazsa görüntü bu. Şu anda hesap yapabilmek gerçekten zor.
ÖNCELİKLİ olarak biz rakiplere değil, kendimize bakacağız. Ligin en golcü takımıyız. Daha fazla atabiliriz ama diğer yandan da daha az yemeyi de becermeliyiz. Kasımpaşa karşısında da gerçekten iki tane enteresan gol yedik.”

Haberin Devamı