Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Boey gidiyor mu, Sacha Boey transfer oldu mu? Boey sözleşmesi ne zaman bitiyor, Boey gitti mi?

Boey gidiyor mu, Sacha Boey transfer oldu mu? Boey sözleşmesi ne zaman bitiyor, Boey gitti mi?

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Sacha Boey’in Bayern Münih yolunda olduğu transfer haberiyle gündem oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar “Sacha Boey gidiyor mu?” sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Sacha Boey transfer detayları…

Boey gidiyor mu, Sacha Boey transfer oldu mu? Boey sözleşmesi ne zaman bitiyor, Boey gitti mi?

Galatasaray’daki performansıyla büyük beğeni toplayan ve dünya devlerinin de dikkatini çeken Sacha Boey’a Bayern Münih’in yakın markajında. Sarı kırmızılı yönetimle Bayernli yöneticiler arasında gerçekleşen görüşmeler sonrasında ilk teklifler yapıldı. Peki, Boey gidiyor mu?

SACHA BOEY GİDİYOR MU?

Kieran Trippier ve Nordi Mukiele için yaptığı girişimlerden sonuç alamayan Alman ekibi, rotasını Galatasaray'ın yıldızına çevirdi.

Bayern, Fransız yıldız için 15 milyon Euro artı bonus önerisinde bulundu. Yapılan teklif, Galatasaray tarafından kabul edilmiş değil. Romano, Galatasaray'ın 15 milyon euro + bonus teklifi reddettiğini ve 30-35 milyon euroyu bulan bir paket anlaşması istediğini yazarken gece yarısı geç saatlerde görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

ERDEN TİMUR: KONUŞULAN RAKAMLARA BIRAKMAYIZ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, bahsi geçen rakamlara oyuncuyu bırakmayacaklarını ifade etti.

OKAN BURUK: AYRILMASINDAN YANA DEĞİLİZ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ise İstanbulspor maçının ardından Sacha Boey ile ilgili şunları söyledi: Sacha Boey'in ayrılmasından yana değiliz ama kulübün faydasına bir teklif gelirse başkanımız ve yönetimimizin kararına saygı duyacağız. Durum net değil, ilgilenen kulüpler var. Bunla ilgili son kararı yönetimimiz verecek.

Haberin Devamı