Gazete Vatan Logo
Basketbol Bahçeşehir Koleji, Igokea’yı devirdi

Bahçeşehir Koleji, Igokea’yı devirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Bahçeşehir Koleji, Igokea deplasmanında 77-72 kazanarak, grubu 2. sırada bitirdi. Bahçeşehir Koleji'nde Jerry Boutsiele ve Jamar Smith yıldızlaşan isimler oldu.

Bahçeşehir Koleji, Igokea’yı devirdi

Basketbol Şampiyonlar Ligi normal sezonunun son haftasında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Igokea’ya konuk oldu. Kıran kırana geçen maçı temsilcimiz Bahçeşehir Koleji 72-77’lik skorla kazandı.

İkincilik için oynanan mücadeleyi kazanan Bahçeşehir, grubu üç galibiyetle tamamladı. Igokea ise üç galibiyetle üçüncü sıradan play-in turuna girmeye hak kazandı.

Bahçeşehir Koleji play-in etabında Filou Oostende ile karşılaşacakken Igokea ise Hapoel Holon ile karşı karşıya gelecek.

Bahçeşehir’de Jerry Boutsiele 14 sayı – 6 ribaund ile oynarken Yiğit Arslan 12 sayı – 4 ribaund, Kartal Özmızrak 8 sayı – 4 ribaund – 4 asist, Jamar Smith de 14 sayı – 3 asist ile mücadele etti. Muhammed Baygül 13 sayı – 4 ribaund – 1 asist ile maçı tamamladı.

Igokea’da Kendrick Ray 15 sayı, Nikola Tanasković 11 sayı – 9 ribaund, Nikola Maric 10 sayı – 2 ribaund, Bryant Crawford 13 sayı – 5 asist, Antabia Waller da 5 sayıyla oynadı.