Gazete Vatan Logo
Futbol Başkan için imza atarım

Başkan için imza atarım

Alex, F.Bahçe TV’ye ilginç açıklamalar yaptı: “103. yıla kadar Kanarya formasını giyerim. Yeter ki Aziz Yıldırım istesin. Önemli olan şampiyonluk.”

F.Bahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza “Başkan Aziz Yıldırım isterse, 101, 102 ve 103. yılında da Kanarya formasını giyerim” dedi. Brezilyalı futbolcu, FB TV’ye yaptığı açıklamada, duran toplardan gelen başarısının sahada topun sibobuna vurması sonucu geldiğini vurgulayarak “Yıllardır benim uğurum bu. Duran toplarda sahada çamurlu havalar hariç diğer günlerde topun sibobunu çok çabuk bularak atış yapıyorum. Bu benim çocukluktan beri uğurum” ifadelerini kullandı

REKORLARINI KIRACAK
2004 yılında sarı-lacivertli kulübe transfer olan Alex televizyondaki röportajda, F.Bahçe formasıyla çıktığı 110 maçta 62 gol atarak, önemli bir başarıya imza atması ve Cruzeiro ile Palmerias’ta attığı gollerin hatırlatılması üzerine şunları ekledi: “Benim daha az veya daha fazla gol atabilmek gibi bir yarışın içinde olmaktan ziyade, F.Bahçe’nin şampiyon olması gibi bir hedefim var. Orada çok gol atmışım veya az atmışım önemli değil. Ancak basın mensupları zaman zaman bu sayıları hatırlatıyorlar.” Bu arada Alex, F.Bahçe’de 3 gol daha atarsa, Cruzeiro formasıyla attığı gol sayısını (121 maçta 64 gol) geçecek. Alex ayrıca, 17 gol daha atması durumunda, bu sefer de Palmeiras’ta attığı golden (241 maçta 78 gol) daha fazlasına ulaşacak. Bu arada Alex dün 29. yaş gününü maç sonrası arkadaşlarıyla kutladı.

Haberin Devamı