Gazete Vatan Logo
Futbol Balıkesir vurdu, kaçtı!

Balıkesir vurdu, kaçtı!

Spor Toto Süper Lig 15. haftasında Balıkesirspor, deplasmanda Karabükspor'u 90+2'de Gökhan Ünal'ın attığı golle 1-0 yendi.

Balıkesir vurdu, kaçtı!

Spor Toto Süper Lig 15. haftasında Balıkesirspor, deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup etti.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'da oynanan karşılaşmada konuk ekibe galibiyeti getiren gol 90+2'de Gökhan Ünal'dan geldi.

Öte yandan Karabükspor'un ikinci yarıda bulduğu bir gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ev sahibi takım oyuncuları pozisyona uzun süre itiraz etti fakat bu itirazlardan sonuç çıkmadı.

İKİNCİ YARIYA 10 KİŞİ ÇIKTILAR

Balıkesirspor ikinci yarının başında büyük bir hata yaptı ve maça 10 kişi çıktı. Hasan Hatipoğlu, Kardemir Karabükspor'la deplasmanda karşılaştıkları maçın ilk yarısının sonlarına doğru sakatlık geçirmişti.

Soyunma odasında tedavisi uzayan oyuncu, ikinci yarıya çıkmakta gecikince hakem Süleyman Abay'ın düdüğüyle, Balıkesirspor ikinci devreye 10 kişi başladı. Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 2 dakika sonra bu anormalliği fark etti ve Hasan Hatipoğlu 47. dakikada oyuna girdi. Seke seke oynayan Hasan Hatipoğlu, 1 dakika sonra yedek kulübesine "Beni değiştirin" işareti yaptı.

Haberin Devamı

Bunun üzerine Hasan Hatipoğlu sahayı sedyeyle terk etti, yerine Abdülhamit Yıldız oyuna girdi. Balıkesirspor'da 36. dakikada sakatlanan Uğur Akdemir'in yerine de Okan Alkan girmişti.

Bu sonuçla birlikte Balıkesirspor takımı puanını 11'e yükseltti. Karabükspor ise 14 puanda kaldı.