Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aziz Yıldırım, A Spor'da önemli açıklamalar yaptı

Aziz Yıldırım, A Spor'da önemli açıklamalar yaptı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, A Spor'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım, A Spor'da önemli açıklamalar yaptı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, A Spor'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

— Bütüm seçimler zordu, bu da zor. Neden devam etmek istediğimizi anlatıyoruz. 3 Temmuz'un devamı 15 Temmuz'da yaşandı. 3 Temmuz'da Fenerbahçe üzerinden Türk sporunu ele geçirmeye çalıştılar. Bizim çocuklarımız, 'Siz şikecisiniz' diyerek taciz edildiler. Toplum tarafından linç edildik. Ne şikesi memleket elden gidiyor dedik. Bu laf yanlış anlaşıldı, hezeyan sanıldı. Söylediklerimin nereye geldiği 15 Temmuz'da görüldü.

—Tüm amatör şubelerde başarılı olduk. Türk sporunda devrim oldu ama kimse farkında değil.

— Sosyal medyada ben Fenerbahçeliyim diyenler, "Bilet almayın, forma almayın, maça gitmeyin" diye yayınlar yaptı. Taraftarlar bundan da etkilendi. Taraftar bölündü. FETÖ'nün beceremediğini 18 ayda becerdik

— Galatasaray maçında penaltı verilse ve biz o akşam kazansaydık, bugün şampiyonduk. O zaman ne Aziz Yıldırım, ne de Aykut Kocaman için kimse kötü bir şey söyleyemezdi. Biz Aykut Kocaman ile 2011'deki sistemi yeniden yakalamaya çalıştık."

Haberin Devamı

— Taraftarı tribüne çekmek gibi bir niyetimiz olmayacak. Takıma takviye yapmak, içeride istenen oyunu oynamak gibi durumları düzeltirsek taraftar takıma sahip çıkacak. Bir şeyler yapacağız, yapmamız lazım

— Önce 3 Haziran'ı geçelim. Seçimden sonra Aykut Kocaman ile oturup konuşacağız. Anlaşacağız. Hemfikirsek hücum eden, az gol atan bir takım yaratmasını isteyeceğiz. Hoca da aynı düşüncede. 1 yıllık sürede her şeyi daha net görmüştür.

— Aykut Kocaman dürüst bir insandır, karakterli bir çocuktur. Namuslu, işini seven, size hiç zarar vermeyecek biri. Böyle adamları bulmak zordur.

— Aykut'un tek hatası var; çabuk morali bozulan ve mutsuz olan duygusal biri. Osmanlı maçından sonra her şeyi kendi üzerinden olumsuz düşündü, kafa dinledi. Sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettik.

— Divan kurulu, kongre üyeleri, taraftar 20 sene bana destek oldu. Kim seçilirse seçilsin benim derdim Fenerbahçe'yi haklı çıkarmak. Bu dönem Fenerbahçe'nin parçalanmaması lazım. Kongre üyelerinin aklı selim davranmasını istiyorum.

Haberin Devamı

— Göreve geldiğimden bu yana Fenerbahçe'ye cebimden 30 milyon dolar verdim. Yaptığımız yatırımların değeri 330 milyon dolar

— Seçim iyi gidiyor. Diğer taraf taraftarla birlikte gidiyor. Biz ise kongre üyeleri ile birlikte.