Gazete Vatan Logo
Futbol Atletico Madrid'e soğuk duş!

Atletico Madrid'e soğuk duş!

Portekiz ekibi Academica, galibiyet serisine son verdi

Atletico Madrid'e soğuk duş!

UEFA Avrupa Ligi’nin 4. haftasında Portekiz ekibi Academica’ya 2-0 yenilen Atletico Madrid’in, Avrupa kupalarındaki 16 maçlık galibiyet serisi sona erdi

İspanya temsilcisinde teknik direktör Diego Simeone, Acadamica maçında da rotasyona devam ederek, Falcao, Arda, Godin, Gabi, Cristian Rodriguez, Miranda, Juanfran gibi futbolcularını sahaya sürmedi. Academica karşısına yedek oyuncularla çıkan Atletico Madrid’de, Emre Belözoğlu, 58. dakikada Mario Suarez’in yerine oyuna girdi.

Bu sezonki en kötü futbolunu oynayan Atletico Madrid, 28 ve 70. (penaltı) dakikalarda Wilson Eduardo’nun gollerine engel olamadı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Atletico Madrid, Avrupa liglerindeki 16 maçlık galibiyet serisi sona ererken, Portekiz takımı ise 43 yıl sonra ilk kez Avrupa’da galip gelmenin sevincini yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi (B) grubu’nda mücadele eden İspanyol takımı, 4. hafta sonunda 9 puana ulaşarak, Çek Cumhuriyeti’nden Viktoria Plzen ile liderliği paylaştı.

Atletico Madrid, geçen hafta da İspanya 1. Ligi’nde deplasmanda Valencia’ya 2-0 yenilerek, 23 maçlık galibiyet serisinden olmuştu.

Haberin Devamı