Gazete Vatan Logo
Futbol Aslan’ın gözü Ankaralı Turgut’ta

Aslan’ın gözü Ankaralı Turgut’ta

G.Saray A.Gücü’nün genç golcüsünü kadrosuna katmak istiyor

Aslan’ın gözü Ankaralı Turgut’ta

Terim’in “İstiyoruz” dediği oyuncunun kulübündeki kriz nedeniyle serbest kalma ihtimali de var. Ama G.Saray, Kulüpler Birliği’nin kararı gereği bedava alma yoluna gitmeyip A.Gücü ile pazarlığa oturacak

DEVRE arası transferine hızlı bir giriş yapmak isteyen G.Saray’ın kadrosuna katmak istediği futbolcular iyice şekillenmeye başladı. Sarı-kırmızılıların gündemindeki son isim ise A.Güçlü Turgut Doğan Şahin. Bu sezon yönetimde ciddi kriz yaşayan, kulüp içindeki sıkıntılar nedeniyle futbolcuları sözleşmelerini fesheden ve son olarak Ziya Doğan’ın istifasıyla sarsılan Başkent ekibinin genç golcüsü yaklaşık 3 aydır sarı-kırmızılıların yakın takibinde. Tugay Kerimoğlu ile G.Saray scout ekibinin “Üstünde çalışılırsa çok iyi futbolcu olur” şeklinde rapor verdikleri genç oyuncu ile ilgilendiklerini teknik direktör Fatih Terim de “İstiyoruz, doğrudur” sözleriyle doğruladı.

-MAYIS 2014’te sözleşmesi sona erecek olan ve kulübün yaşadığı problemler nedeniyle daha önce takımdan ayrılan arkadaşları gibi sözleşmesini tek taraflı feshetme imkânı doğsa bile G.Saray bu oyuncuyu bedava almayacak. Nedeni ise Kulüpler Birliği toplantısından çıkan zor durumdaki A.Gücü’nden bedava oyuncu alınmaması kararı. Ankara ekibi ile Turgut için pazarlıklara başlayacak olan sarı-kırmızılıların 1.5 milyon Euro civarında bir rakama transferi tamamlaması bekleniyor. A.Gücü yapılacak görüşmelerde takas seçeneğinin de masaya yatırılabileceği ifade edildi.

TERİM ‘HAMİT’ DİYOR

-BU arada G.Saray’da teknik direktör Fatih Terim sağ kanat için gündemde olan Hamit Altıntop ile Gökdeniz Karadeniz arasında tercihi gurbetçi yıldızdan yana kullandı. Ancak öncelikle bu oyuncunun durumuna bakılacak. Eğer Hamit gelmek isterse de kulübü Real Madrid’le görüşmelere başlanacak.


Haberin Devamı