Gazete Vatan Logo
Galatasaray Arroyo oynar Aslan Güler

Arroyo oynar Aslan Güler

THY Euroleague'de Galatasaray Liv Hospital D Grubu dördüncü maçında Neptunas'ı konuk etti.

Arroyo oynar Aslan Güler

EUROLEAGUE'İN 4. haftasında Neptunas'ı 94-68 yenen G.Saray LH, evindeki 2. maçından da galip ayrıldı. Maça Arroyo'nun basketiyle başlayan Aslan, Gailius'un 3'lüğüyle 3-2 ile ilk ve son kez geri düştü. 2.05 kala Sinan'dan gelen turnike basketiyle ilk 5'te başyalan tüm oyuncularımızdan skor katkısı bulduk. Bitime 1 dakika kala çizgiye gelen Erceg'in 2'de 2'siyle fark çift hanelere çıkarken periyot 23-15 G.Saray üstünlüğüyle bitti. Neptunas’ın 7.14 kala faul hakları dolmasına rağmen dış şuta yönelen G.Saray, 4.32 kala Vougiokas'la çizgiye gidebildi! Bu dakikalarda sorumluluk alan Sinan Güler, attığı 7 sayıyla takımının skor yükünü sırtladı ve periyot 46-32 tamamlandı. İlk yarıda Neptunas'ta süre alan 11 oyuncu da faul yaptı!
MÜTHİŞ BİR İVME
3. çeyreke Sinan ve Erceg'in etkili oyunuyla sarı-kırmızılılar, farkı da 21 sayıya çıkardı. Rüzgarı arkasına alan Aslan, Micov-Arroyo-Furkan-Erceg ve Sinan 5'lisinin sahada olduğu anlarda müthiş bir ivme yakaladı ve 3. çeyrekte 31 sayı buldu.
FİNAL periyoduna 77-44 önde giren temsilcimiz, ligdeki A.Efes maçını düşünürek rotasyona gitti ve fazla süre şansı bulamayan oyuncuları sahaya sürdü. Bu anlarda da farkın kapanmasına izin vermeyen oyuncular sahadan 26 sayılık farkla 94-68 galip ayrıldı.
Ataman: Artık hep iyi oynuyoruz
G.SARAY LH'ın başantrenörü Ergin Ataman, Neptunas karşısında alınan farklı galibiyetten dolayı çok mutluydu. Takım halinde çok etkili bir basketbol oynadıklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı karşılaşmanın ardından, "Neptunas gayet zorlu bir rakip. Bir önceki hafta Olympiakos gibi bir ekibe uzatma sonunda yenildiler. Takım olarak gelişim gösteriyoruz. Artık maçın her anında iyi oynuyoruz" dedi.

Haberin Devamı