Gazete Vatan Logo
Futbol Arda için son söz söylendi!

Arda için son söz söylendi!

Çok net açıklama geldi

Arda için son söz söylendi!

Atletico Madrid'de top koşturan temsilcimiz Arda Turan için, teknik direktörü Pablo Simeone önemli açıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid'de başarılı bir sezon geçiren ve kulüpten gideceği yolunda spekülasyonlar yapılan Arda Turan için, teknik direktörü Pablo Simeone kesin ve net konuştu.

Milli futbolcunun kulüpten gideceği yolundaki haberleri kesin olarak yalanlayan Arjantinli hoca o, "Arda takımda kalacak. Onun hakkında dolanan haberleri hiç duymadım. Herkes ne isterse söyleyebilir. Önemli olan onun sahada ne gösterdiği. Arda en iyi oyuncularımızdan biri. Her maç yüreğini sahaya koyuyor. Arda kulübümüzün sözleşmeli oyuncusudur." ifadelerini kullanarak oyunucusu sahiplendi.

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un bir spor programına, Arda'nın yıl sonunda Atletico Madrid'den ayrılacağı ve Avrupa'da bu ücreti karşılayacak çok az kulübün olduğunu söylemesinin ardından milli oyuncuyla ilgili özellikle İngiltere Premier Ligi ve İtalya Ligi odaklı bir çok spekülasyon yapılmıştı.

Liverpool, Inter ve Chelsa gibi takımların yıldız futbolcu için sıraya giren isimler arasında olduğu söylentiler arasında.

Haberin Devamı