Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Arda gibisini görmedim’

‘Arda gibisini görmedim’

Hagi, G.Saraylı taraftarların tepkisini çeken Arda Turan’ı yere göğe sığdıramadı

‘Arda gibisini görmedim’

Gheorghe Hagi: “Atletico Madrid onu transfer ederek hedefi 12’den vurdu. İspanyol taraftarları onunla çok eğlenecek.”

SARI-kırmızılı formayla efsaneleşen Gheorghe Hagi, geçen hafta verdiği röportajla G.Saraylı taraftarların tepkisini çeken Arda Turan’ı yere göğe sığdıramadı. İspanyol El Mundo Deportivo’ya konuşan Romen çalıştırıcı, “Arda’yı ben keşfettim ve ilk defa ben oynattım. Genç takımındayken arkadaşlarına oranla sahada fazlasını veren bir futbolcu ydu.

ATLETICO Madrid büyük bir transfer yaptı. Gerek saha içinde yaptıkları gerekse kişiliğiyle tam bir yıldız. Futbol tutkusunu kaybetmedi ve bu çok önemli. Büyük bir yeteneğe sahip. Başarılı olması için gerekli her şeye sahip. Atletico taraftarları onunla çok eğlenecek.

BEN sol o ise sağ ayağını kullanıyor. Başlarda bana benzetiliyordu ama ben inanıyorum ki Arda kendine özel bir ruha sahip. Paylaştığımız tek şey ikimiz de büyük futbolcularız” diye konuştu.

Aslan gol çalıştı

G.SARAY, Bursa maçı mesaisini sürdürdü. Antrenmanda pas çalışmasının ardından, dar alanda pas ve hücum organizasyonları üzerinde durulurken idmana milli takımlarındaki oyuncular katılmadı.

Pablo Pino tutuklandı

G.SARAY’IN kiralık olarak S.Arabistan’ın El Nasr kulübüne gönderdiği Juan Pablo Pino tutuklandı. Hamile eşiyle alışveriş merkezinde gezen Kolombiyalı’nın karşısına çıkan dini polis, kısa kollu gömlek giydiği için oyuncuyu gözaltına aldı. El Nasr kulübü yetkilileri oyuncuyu kurtarsa da eşinin ülkede kalmak istemediği öğrenildi.

Haberin Devamı