Ve Okan Buruk bombasına çok az kaldı! Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyayı yıktı
Galatasaray'ın Domenec Torrent, Beşiktaş'ın Valerien İsmael'i tercih etmesinin ardından yeni adresi merakla beklenen Okan Buruk'un Süper Lig kulübünü takibe alması sarı kırmızılı taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. Şampiyon teknik adam geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye gidip Hull City maçını yerinden izlemişti.

Süper Lig ’de mücadele veren Yukatel Kayserispor ligin 30. haftasını 38 puanla noktaladı. Haftaya 10. sırada giren sarı kırmızılılar, 3-0’lık Karagümrük yenilgisi sonrasında 4 basamak birden gerileyerek 14. sırada kendine yer buldu.

Bu hafta sonu milli aradan ötürü maç yapmayacak Kayserispor, önümüzdeki hafta sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Beşiktaş ve Fenerbahçe 'nin ardından adı son olarak Galatasaray ile anılan Okan Buruk'un saha kenarına ne zaman geri döneceği merak konusu oldu.

Şu ana kadar istediği düzeyde bir takımdan teklif alamayan Okan Buruk ekibine Süper Lig'de tüm maçları izletiyor. Analizlerini hazır tutan teknik adam her hangi bir takımın başına geçmesi halinde kendisini ve ekibini hazır tutuyor.

Okan Buruk'un adı Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Beşiktaş, Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası Fenerbahçe ve geçtiğimiz günlerde Torrent ile art arda gelen olumsuz sonuçların alındığı sırada Galatasaray ile anılmıştı.

Öte yandan Okan Buruk, Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz haftalarda Derby County maçını tribünden takip etmişti.

Kariyerinde 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunan Okan Buruk, teknik direktörlüğe Elazığspor'da başlamış ardından sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de görev aldı.

Yukatel Kayserispor taraftarlarının kampanya başlattığı Okan Buruk, Kayserispor sosyal medya hesabını takibe aldı.

Kayseri Yenidoğan'da çıkan habere göre; Başakşehir sonrası hiçbir takımla anlaşmayan Okan Buruk'un adı, Kayserispor'un üst üste aldığı 4. yenilgi sonrası bir kez daha gündem oldu. Son olarak VavaCars Fatih Karagümrük'e 3-0 yenilen Kayserispor'da taraftarlar, Okan Buruk için sosyal medyada yüzlerce paylaşım yaptı.

Anket başlatan taraftarla Okan Buruk üzerinde yoğunlaştı. Birçok kişi Buruk'a oy verirken, çok az sayıdaki kişi ise farklı teknik direktör ismine oy verdi. (Skorer)