Daha önce böyle bir transfer teklifi olmamıştı! 'Sörloth'a izin ver sana bizim yıldızımızı gönderelim'
Sörloth'un Süper Lig'e dönmesi halinde yalnızca Trabzonspor'da oynama maddesiyle karşı karşıya kalan Ahmet Nur Çebi'nin Ahmet Ağaoğlu'na inanılmaz bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Çebi, Norveçli golcü için 'Onun Beşiktaş'ta oynamasına izin ver yıldız futbolcunun size imza atmasına ön ayak olalım' önerisini sunduğu belirtildi.

Transferde önceliği sol bek ve sağ stoper olan Fırtına, fırsat transferleri için de kapıyı açık tutuyor...

Birçok isim hem Şampiyonlar Ligi'nde oynamak hem de gelecek sezon için kurulacak iddialı kadronun bir parçası olmak için bordo-mavili formayı giymek istiyor.

Bu kapsamda son olarak Beşiktaş ile sözleşme uzatma görüşmesi yapan ancak anlaşma sağlayamayan Güven Yalçın gündeme geldi.
23 yaşındaki futbolcunun menajeri tarafından Trabzonspor'a önerildiği ortaya çıktı.

Yönetim bu konudaki kararı teknik direktör Abdullah Avcı'ya bıraktı.

Abdullah Avcı'nın talep etmesi durumunda oyuncunun ekonomik istekleri değerlendirilerek bir görüşme yapılabileceği belirtildi.

SÖRLOHT'A İZİN VER GÜVEN'İN TRABZONSPOR'A İMZA ATMASINI SAĞLAYALIM
Almanya'da doğan Güven Yalçın, Leverkusen altyapısında yetişti. Beşiktaş cephesinden alınan bilgilere göre; Sörloth'u isteyen Ahmet Nur Çebi'nin Ahmet Ağaoğlu'na 'Norveçli golcünün siyah beyazlı formayı giymesine izin verin biz de Güven'i size gönderelim' dediği öğrenildi.

2018'de 150 bin euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a gelen 23 yaşındaki oyuncu; siyah-beyazlı takımda 101 maça çıkıp, 20 gol+7 asistlik performans sergiledi.

Güven Yalçın kiralık olarak yarım sezon da Lecce'de forma giydi.

Santrforun dışında kanatlarda ve forvet arkasında da oynayabilen Güven Yalçın, sağ ayağını kullanıyor.

Genç yıldız geçtiğimiz sezon ligde 6 kez fileleri havalandırdı, 3 de asist yaptı.

Güven Yalçın'ın güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kariyerine Almanya'nın Benrath altyapısında başlayan Güven Yalçın, 2006 yılında Leverkusen altyapısına geçti.

Leverkusen alt yaş kategorilerinde forma giymesinin ardından 2018 yılında Beşiktaş'a transfer oldu.

1 Şubat 2021 yılında İtalyan ekibi Lecce'ye kiralanan genç oyuncu, 30 Haziran 2021'de kiralıktan döndü.
