Gazete Vatan Logo
Magazin Ömür Varol ile Nihat Doğan yumruk yumruğa kavga etti!

Ömür Varol ile Nihat Doğan yumruk yumruğa kavga etti!

"Söylemezsem Olmaz" programı sonrası Nihat Doğan ile kavga edip programdan ayrılan Ömür Varol Instagram hesabından "zorunlu açıklama" yaptı. İşte Ömür Varol'un açıklaması...

Ömür Varol ile Nihat Doğan yumruk yumruğa kavga etti!

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programı sonrası Nihat Doğan ile kavga edip programdan ayrılan Ömür Varol Instagram hesabından "zorunlu açıklama" yaptı.

Beyaz TV'nin en çok izlenen programı "Söylemezsem Olmaz"da önceki gün ortalık fena karışmış, programı hazırlayan ve sunan Ömür Varol ile yorumcu Nihat Doğan yayın sonunda yumruk yumruğa kapışmıştı.

İkili arasında yumrukların savrulduğu, çay bardaklarının uçuştuğu büyük kavgayı, araya giren güvenlik görevlileri ve çalışanlar güçlükle yatıştırdığı iddia edilmişti.

Kavganın sebebi programın kadın yorumcusu Bircan İpek'in magazin haberlerine neden daha fazla yer verilmediğini sormasının ardından başlayan tartışmaydı.

Bu kavganın ardından Nihat Doğan ve Bircan İpek "Söylemezsem Olmaz" programına devam ederken Ömür Varol ise bu projede çalışmak istemediğini yönetime bildirerek ayrıldı.

Deneyimli televizyoncu kavga ve ayrılık kararının ardından Instagram hesabından "Zorunlu açıklama" yayınladı. Ömür Varol açıklamasında isim vermeden Nihat Doğan'a sert ve ağır göndermeler yaptı. (Medyaradar)

Haberin Devamı

SÖYLEMEZSEM OLMAZ’DA MODERATÖR DEĞİŞTİ!
Bu arada “Söylemezsem Olmaz” programının moderatörü değişti. “Söylemezsem Olmaz”ın moderatörü Ömür Varol'un ayrılmasından sonra yerine yeni moderatör Tahir Sarıkaya geldi.