Ömür Varol

Ömür Varol

Son dakika ömür varol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömür varol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömür varol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömür Varol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömür varol gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 ömür varol haberi bulunmuştur. Tüm ömür varol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Doğan’a hapis ve para cezası
Nihat Doğan’a hapis ve para cezası Bir televizyon kanalında yayımlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla yargılanan programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol ile yayın sorumlusu Cihat Zembat'ın çarptırıldığı birer yıl sekizer ay hapis cezası ertelendi.
30.04.2019 Magazin
Mahkemeden Nihat Doğan'a şok! Zorla getirme kararı...
Mahkemeden Nihat Doğan'a şok! Zorla getirme kararı... Bir televizyon kanalında yayınlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.
8.12.2017 Magazin
RTÜK'ten kurallara uymayan televizyonlara ceza
RTÜK'ten kurallara uymayan televizyonlara ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayınladığı bir dizide aile içi "ensest tecavüze" yer verilmesi nedeniyle Show TV'ye, Murat Başoğlu'nu konu alan haberlerde, abartılı görüntü ve yorumlara yer verilmesi ve "çarpık bir ilişkinin" ekran vasıtasıyla topluma çok açık bir şekilde sunulması nedeniyle Beyaz TV'ye idari para cezası verdi.
29.09.2021 Gündem
Nihat Doğan ile Ömür Varol otoparkta birbirine girdi!
Nihat Doğan ile Ömür Varol otoparkta birbirine girdi! Daha önce Beyaz TV binasında yumruk yumruğa kavga eden Nihat Doğan ve Ömür Varol, bu kez kanal otoparkında birbirine girdiği iddia edildi.
6.09.2017 Magazin
Nihat Doğan, Deniz Seki'ye "torbacı" dedi
Nihat Doğan, Deniz Seki'ye "torbacı" dedi Sürpriz çıkışlarıyla adından söz ettiren Nihat Doğan'ın son hedefi Deniz Seki oldu. Doğan, gazeteci darp eden Arda Turan'a sahip çıkarken, Seki'ye "torbacı" diyerek hakaret etti.
9.06.2017 Magazin
Nihat Doğan'dan şok sözler! 'Onu bir güzel sevdim...'
Nihat Doğan'dan şok sözler! 'Onu bir güzel sevdim...' 'İtle uyuyan pireyle uyanır' şeklinde bir açıklama yapan Ömür Varol'a cevap veren Nihat Doğan, 'Alnıma bardakla vurdu. Ben de onu bir güzel sevdim' dedi.
13.04.2017 Magazin
Nihat Doğan o kavgayı anlattı!
Nihat Doğan o kavgayı anlattı! Nihat Doğan Ömür Varol ile yumruk yumruğa kavga ettiği anları anlattı."Ömür bir bayana el kaldırmaya kalktı bende dayanamadım ayırmaya çalışırken geldi çay bardağı ile kafama vurdu ondan sonra bende onu bir güzel sevdim bütün olay bu."dedi.
21.01.2022 Magazin
Ömür Varol ile Nihat Doğan yumruk yumruğa kavga etti!
Ömür Varol ile Nihat Doğan yumruk yumruğa kavga etti! "Söylemezsem Olmaz" programı sonrası Nihat Doğan ile kavga edip programdan ayrılan Ömür Varol Instagram hesabından "zorunlu açıklama" yaptı. İşte Ömür Varol'un açıklaması...
13.04.2017 Magazin
Nihat Doğan'a şok! 8 yıl hapis...
Nihat Doğan'a şok! 8 yıl hapis... Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İşte Nihat Doğan ve Ömür Varol gibi isimler için düzenlenen iddianame'nin detayları...
28.02.2017 Magazin
'Mini eteğini giy' sözü başını yaktı
'Mini eteğini giy' sözü başını yaktı Nihat Doğan, gelin adayı Hanife'ye 'çıkar başörtünü, giy mini eteğini' diyerek çok sert sözlerle yüklenmişti. Hanife de Doğan'ı mahkemeye vereceğini Instagram'dan açıkladı. İşte Hanife'nin Nihat Doğan hakkındaki açıklaması...
9.03.2017 Magazin
Hanife'den Nihat Doğan'a ağır sözler!
Hanife'den Nihat Doğan'a ağır sözler! Müzmin gelin adayı Hanife, kendisini eleştiren Nihat Doğan hakkında çok ağır konuştu. İşte Hanife'nin şaşırtıcı sözleri...
21.02.2017 Magazin
Volkan Konak'tan Nihat Doğan’a şok!
Volkan Konak'tan Nihat Doğan’a şok! Ünlü sanatçı Volkan Konak, kızının eğitimi için ABD’ye gitmesine ilişkin bir televizyon programında yorumlar yapan Nihat Doğan, Gülşah Saraçoğlu, Ömür Varol ve Bircan İpek hakkında suç duyurusunda bulundu. Hakkında soruşturma başlatılan Nihat Doğan "Sosyolojik tespitte bulundum" dedi.
7.12.2016 Magazin
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti'
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti' Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Ömür Varol, henüz kanal bulamayan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.
12.10.2016 Televizyon
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bitti mi? Yeni bölüm fragmanı var mı?
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bitti mi? Yeni bölüm fragmanı var mı? Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bitti iddiaları ortalığı karıştırdı. Diğer yandan da Kurtlar Vadisi Darbe dizisi çıkacak iddiaları ortalığı kasıp kavurmakta. Peki Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı bakım ne açıklama yapmış...
29.09.2021 Gündem
Yeni bir şov başlıyor. 'Elin Oğlu' ne diyecek?
Yeni bir şov başlıyor. 'Elin Oğlu' ne diyecek? atv ekranlarında yeni bir şov programı izleyiciyle buluşacak.
28.02.2015 Televizyon
Berrak Tüzünataç'a büyük şok!
Berrak Tüzünataç'a büyük şok! Balkonda öpüşme davasında flaş gelişme...
3.12.2014 Magazin
Kim bu ünlü gazeteci?
Kim bu ünlü gazeteci? İşini gücünü bırakıp 14 bin kişiyi Twitter'dan takip etmeye başlayan gazeteci kim?
3.04.2010 Televizyon
Emrah davasında televizyoncular ifade verdi
Emrah davasında televizyoncular ifade verdi ŞarkIcI Emrah’ın kendisini TV’de tehdit ettiği gerekçesiyle Şehmuz Altay hakkında açtığı davanın kapsamı genişletildi.
17.11.2007 Magazin
"Bir dönem insanlar benden mutlaka korkmuştur"
"Bir dönem insanlar benden mutlaka korkmuştur" "Meslekteki ilk yıllarımda hep bir olay ve skandal arardım. Masanın öbür tarafına oturup, kendinizi karşı tarafın yerine koyabildiğiniz zaman haksızlık edildiğini görebiliyorsunuz." "Gazeteciler, dış dünyaya baştan ön yargılı bakar Buna göre karşımızdaki ya gazeteci düşmanı, ya sansürcü ya da vurguncudur. Kimi playboy, kimi fahişedir. Bu bakış mesleki bir içgüdüdür"
15.10.2005 Arşiv
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararı Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararı Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre; çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunda atamalar gerçekleştirildi. 
14.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Dün gece yayınlanan karar ile eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık. Türkiye'nin Kültür Sanat ikliminin son 20 yılda giderek zenginleşmesinin, başarıdan başarıya koşmasının sebebi budur." dedi.
21.12.2022 Gündem
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...'
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...' Bir dönem ilişkilerinde kriz yaşayan ve boşanacakları konuşulan Alişan-Buse Varol çifti, kötü günleri geride bıraktı. Çift, evliliklerinin 5. yıl dönümünü kutladı.
7.05.2022 Magazin
Genç tıp fakültesi öğrencisi hem kendine, hem de yaşlı kadına hayat oldu!
Genç tıp fakültesi öğrencisi hem kendine, hem de yaşlı kadına hayat oldu! Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2019 yılında öksürük şikâyetiyle gittiği hastanede lenf kanseri olduğunu öğrenen tıp fakültesi öğrencisi Elif Azra Bulut (22), kök hücre tedavisi ile sağlığına kavuştu.
7.02.2022 Yaşam
Bulduğu 70 bin lira değerindeki altınları teslim etti!
Bulduğu 70 bin lira değerindeki altınları teslim etti! Ağrı'da Cesim Karakurt, gelin almaya gittiği evin önünde bulduğu 70 bin lira değerindeki ziynet eşyasını sahibine teslim etti.
27.09.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ömür Varol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömür varol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.