Nihat Doğan

Nihat Doğan

Son dakika nihat doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nihat doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nihat doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.206 nihat doğan haberi bulunmuştur. Tüm nihat doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler Nihat Doğan, 2021 yılında güzellik merkezi alarak farklı bir sektöre yatırım yapmıştı. Açılışına Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimleri davet eden Doğan bir yıl sonra da dükkanı devretmişti.
30.11.2023 Magazin
Nihat Doğan ‘Antidepresan’ şarkısına gözünü dikti!
Nihat Doğan ‘Antidepresan’ şarkısına gözünü dikti! Şarkıcı Nihat Doğan, geçtiğimiz aylarda 2.Sayfa programında Mabel Matiz’in seslendirdiği 'Antidepresan' şarkısını yorumlamasıyla gündeme gelmişti. Nihat Doğan şimdi ise şarkıyı almak için vereceği parayı açıkladı.
30.03.2023 Magazin
İki güzellik merkezi arasında 'rekabet' savaşı: Nihat Doğan'a öldürtmek istemiş
İki güzellik merkezi arasında 'rekabet' savaşı: Nihat Doğan'a öldürtmek istemiş İstanbul'da iki güzellik merkezi sahibi arasındaki rekabet, 'silahlı tehdit' davasına dönüştü. Güzellik merkezlerinden birinin sahibi olan Alkan Yıldız, kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ettiği diğer merkezin sahibi Sevim A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda Sevim A. hakkında, 'Sesli, yazılı ve görüntülü iletiyle hakaret', 'Birden fazla kişi tarafından silahla tehdit' ve 'Kişilerin huzur ve sükununu bozmak' suçlamalarından 3 yıl 1 aydan, 13 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İşte haberin detayları...
27.03.2023 Gündem
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Nihat Doğan çocuğunun yüzünü ilk kez gösterdi! Bebeğine verdiği isim olay olmuştu
Nihat Doğan çocuğunun yüzünü ilk kez gösterdi! Bebeğine verdiği isim olay olmuştu Eylül ayında İranlı hayranı Arezoo Doğan ile evlenen şarkıcı Nihat Doğan ilk kez baba olmanın heyecanını yaşıyor. Oğluna verdiği isim ile günlerce konuşulan Nihat Doğan, Badıkan ile pozunu Instagram hesabından paylaştı. Doğduğu gün oğlunun yüzünü göstermeyen ünlü türkücü bu kez Badıkan'ın yüzünü gösterdi.
23.01.2023 Magazin
Nihat Doğan baba oldu!
Nihat Doğan baba oldu! Şarkıcı Nihat Doğan, arkadaş ortamında tanıştığı İranlı Arezoo Gharlar ile geçtiğimiz ağustos ayında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. Çocukları Badıkan dünyaya gelen çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.
16.01.2023 Magazin
Badıkan aşireti nedir, kaç kişi, nereli, hangi ilde? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan aşiretinin kaç kolu var, lideri kim?
Badıkan aşireti nedir, kaç kişi, nereli, hangi ilde? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan aşiretinin kaç kolu var, lideri kim? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan aşireti hakkında yapılan aramalar türkücünün 13 Ocak'ta dünyaya gelen oğluna aşiretinin ismi Badıkan’ı koymasıyla arttı. Peki, Badıkan aşireti nedir, hangi ilde, lideri kim? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan’ın kaç kolu var, lideri kim?
16.01.2023 Gündem
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı…
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı… İranlı hayranı Arezoo Doğan ile nikah masasına oturan Nihat Doğan baba oldu. Ünlü türkücü oğluna ''Amin Badıkan'' ismini verdiklerini açıkladı. Peki, Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir?
16.01.2023 Gündem
Nihat Doğan, çocuğuna vereceği ismi açıkladı!
Nihat Doğan, çocuğuna vereceği ismi açıkladı! İranlı hayranıyla sessiz sedasız evlenen Nihat Doğan, doğacak olan erkek çocuklarına vereceği ismi açıkladı.
6.12.2022 Magazin
Badıkan aşireti nedir, Badıkan aşireti lideri kimdir? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan aşireti nerede, aşiretin kaç kolu var?
Badıkan aşireti nedir, Badıkan aşireti lideri kimdir? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan aşireti nerede, aşiretin kaç kolu var? 2. Sayfa programının konuğu olan Nihat Doğan oğluna "Aşiretimizin adını alsın istedim, Batıgan koymayı düşündüm. Farsça Bat rüzgar demekmiş, Batıgan rüzgardan olan demek. Sonra annesi rüyasında "Amin" diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Batıgan'  olacak" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından “Badıkan aşireti nedir, Badıkan aşireti lideri kimdir?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
6.12.2022 Gündem
Beyazıt Öztürk: Annemi hasta yaptınız
Beyazıt Öztürk: Annemi hasta yaptınız Beyazıt Öztürk, annesinin beyin kanaması geçirdiği haberlerine yanıt vererek, kendisinin gayet sağlıklı olduğunu söyledi.
12.11.2022 Magazin
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Nihat Doğan zarar edince mekanı devretti!
Nihat Doğan zarar edince mekanı devretti! Sessiz sedasız üç aylık hamile olduğu ortaya çıkan sevgilisi Arezoo Gharlar'la dünyaevine giren türkücü Nihat Doğan, 5 milyon TL harcayarak güzellik merkezi açmıştı. Ünlü şarkıcı, bu sektörde umduğunu bulamadı. Büyük zarar ettiği konuşulan Nihat Doğan, açtığı güzellik merkezini kapattı ve yakınlarına "Keşke bu işe girmeseydim" diyerek dert yandı.
7.11.2022 Magazin
Nihat Doğan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!
Nihat Doğan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Sürpriz bir şekilde İranlı sevgilisi ile evlenen Nihat Doğan, 2. Sayfa programına konuk oldu. Özel hayatına dair merak edilenleri anlatan Doğan, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.
12.09.2022 Magazin
Nihat Doğan düğün fotoğraflarını paylaştı! 'Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün'
Nihat Doğan düğün fotoğraflarını paylaştı! 'Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün' Bir dönem aşk yaşadığı Seda Sayan ile evliliğin eşiğinden dönen türkücü Nihat Doğan (42), yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı İranlı kız arkadaşı Arezoo Gharlar ile sürpriz bir törenle dünyaevine girdi. Düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Doğan, duygularını da dile getirmeyi ihmal etmedi.
13.08.2022 Magazin
Nihat Doğan hayranıyla sessiz sedasız evlendi!
Nihat Doğan hayranıyla sessiz sedasız evlendi! Şarkıcı Nihat Doğan, İranlı hayranıyla sessiz sedasız dünya evine girdi.
9.08.2022 Magazin
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Gülben Ergen'e hakaret etmişlerdi! 'Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’ın cezası belli oldu'
Gülben Ergen'e hakaret etmişlerdi! 'Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’ın cezası belli oldu' Şarkıcı Gülben Ergen'e 2017 yılında yayınlanan bir programda hakaret ve tehdit içerikli sözler söylediği iddiasıyla Nihat Doğan’a "Alenen hakaret" suçundan 5 ay 25 gün, Yeşim Salkım’a ise "Hakaret" ve "Tehdit" suçundan toplamda 2 bin 240 lira adli para cezası verildi.
15.06.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında?
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Seda Sayan ve Çağlar Ökten nikah masasına oturdu. Çiftin, Mayıs ayında Prag‘da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan‘ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul‘da gerçekleşti. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in evlilik haberlerinin ardından pek çok kişi de “Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Çağlar Ökten çocuğu var mı? Seda Sayan kaç yaşında?” sorularını araştırıyor. İşte Seda Sayan Çağlar Ökten düğünü ile ilgili detaylar…
25.04.2022 Magazin
Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu?
Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu? Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Seda Sayan’ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturuyor. Genç müzisyen Seda Sayan'a 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifinde bulunmuştu. Magazin takipçileri Çağlar Ökten Seda Sayan ilişkisini merak ederken Çağlar Ökten’ın hayatı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu? Çağlar Ökten kaç yaşında ve nereli? Çağlar Ökten ne iş yapıyor? Seda Sayan kaç kez evlendi? İşte tüm detaylar…
11.03.2022 Magazin
Ece Erken'in paylaşımı kafa karıştırdı!
Ece Erken'in paylaşımı kafa karıştırdı! Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra zor günler geçiren Ece Erken sık sık eşiyle ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Erken son yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı. "Fayyem" yazılı bir fotoğraf paylaşan Erken'in ne demek istediği merak konusu oldu.
28.02.2022 Magazin
Ece Erken, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'dan şikayetçi oldu! 1 ay yasak...
Ece Erken, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'dan şikayetçi oldu! 1 ay yasak... Ece Erken, eşinin öldürülmesinin ardından yaptıkları yorumlarla itibarını zedelediklerini öne sürdüğü Nihat Doğan ile Seyhan Soylu’dan şikâyetçi oldu.
22.02.2022 Magazin
Nihat Doğan'ın eski sevgilisi Selen Yakıcı pozlarıyla dikkat çekiyor!
Nihat Doğan'ın eski sevgilisi Selen Yakıcı pozlarıyla dikkat çekiyor! Nihat Doğan’ın eski sevgilisi sunucu Selen Yakıcı sosyal medyadaki pozlarıyla dikkat çekiyor. Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nın finalistlerinden olan sunucu Selen Yakıcı'nın iddialı pozlarına beğeni yağıyor.
28.01.2022 Magazin
Nihat Doğan: Alişan'ı arayıp, özür diledim
Nihat Doğan: Alişan'ı arayıp, özür diledim Türkücü Nihat Doğan, önceki gün objektiflere takıldı. Dünyaca ünlü markaların mağazalarından alışveriş yapan Doğan, objektiflere poz verdikten sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı.
14.01.2022 Magazin
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı!
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı! "Al Sana Haber"de Seyhan Soylu, türkücü Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan’ın birbirine girdiğini iddia etmişti. Soylu şimdi de "Serpil Çakmaklı Nihat Doğan'dan çocuk aldırdı" açıklamasında bulundu.
28.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.