Şarkı

Şarkı

Son dakika şarkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.035 şarkı haberi bulunmuştur. Tüm şarkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı?
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
22.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
17.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Vatan TV
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Magazin
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor'
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor' Popçu Demet Akalın, X (Twitter) hesabından bir sosyal medya kullanıcısına verdiği cevapla şaşırttı. Takipçisinin "Nisan'da şarkı çıkar" dediği Akalın'ın verdiği astrolog cevabı çokça yorum aldı.
5.04.2024 Magazin
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı “Lan” şarkısı ile Türkiye ve dünya müzik listelerinin zirvesine oturan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Radyo D’den Fatih Uslu’ya konuk oldu.
30.03.2024 Magazin
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor?
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor? Oyunculuk kariyerine ara veren Merve Boluğur şimdi de şarkı çıkarmak için harekete geçti ve Serdar Ortaç’la stüdyoya girdi.
30.03.2024 Magazin
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye eden Orhan Gencebay, Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması etkinliğine katıldı. Murat Kurum sahneye Orhan Gencebay ile çıkarak şarkıya eşlik etti. Peki, Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Orhan Gencebay’ın Murat Kurum’a yazdığı şarkı…
27.03.2024 Gündem
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Magazin
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza Kayseri'de komşu 2 grup arasında çıkan, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davada; savcı, şarkıcı Metin Işık (57) ile eşi Gülbahar Işık'ın beraatini, oğulları Mustafa Işık'ın müebbet hapsini istedi.
6.03.2024 Gündem
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır?
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır? Spotify Şarkı Falı ( Song Psychic) özelliği kullanıma sunuldu. Yeni özellik, kullanıcıların soru sormalarına ve müzik biçiminde yanıtlar almalarına olanak tanıyor.
2.03.2024 Gündem
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Havva Öğüt damgasını vurdu. Reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri 6. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Havva Öğüt Elmayı Nazik Soydum şarkısı ile ekranla gelecek. Peki, Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? Elmayı Nazik Soydum şarkı sözleri….
29.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Burak Yörük’ün biyografisi
Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Burak Yörük’ün biyografisi Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran rolüne hayat veren yakışıklı oyuncu Burak Yörük’ün kim olduğu merak ediliyor. Çarşamba günleri dizileri arasındaki yerini alan Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran’ı Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Yaşam
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli? Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayı hayatına başlıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Alev rolü ise merak konusu oldu. Peki, Umut’un hayatını değiştiren Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Magazin
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı? Piyanist İklim Tamkan, beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip'ten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. “Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum” ifadesini kullanan Tamkan, “Hiç korkmuyorum” dedi. Peki, İklim Tamkan kimdi, Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
28.02.2024 Gündem
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Sevda Ferdağ'dan acı haber geldi. Sevda Ferdağ 81 yaşında hayata veda etti.
17.02.2024 Magazin
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı İKSV Alt Kat'ın WOW Dünya Kadınlar Festivali İstanbul kapsamında geliştirdiği “Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi" bugün başladı. 6-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek yedi atölye çalışmasının ardından, katılımcılar 3 Mart'ta Beykoz Kundura'da sahne alarak festivale dahil olacak.
6.02.2024 Yaşam
Trajedi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Trajedi Örnekleri Ve Temsilcileri Nelerdir?
Trajedi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Trajedi Örnekleri Ve Temsilcileri Nelerdir? Edebiyat, birçok türü içerisinde bulunduran oldukça geniş bir dünyadır. Yüz yıllar öncesinden beri edebiyat insan hayatında vardır. Birçok farklı türde kendini ve başarısını gösteren, günümüzde hala eserleri ve sanatları ile hatırlanan yazarlar vardır.
4.02.2024 Gündem
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri Kanal D’nin reyting rekoru kıran dizisi İnci Taneleri’nde Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkısıyla dikkat çeken Hulusi Gökmeşe’nin kim olduğu ve Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözlerinin kime ait olduğu merak konusu oldu. Peki, Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait?
3.02.2024 Magazin
Murat Kurum kanaat önderleriyle bir araya geldi
Murat Kurum kanaat önderleriyle bir araya geldi AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü'nde Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderleriyle kahvaltı programına katıldı. Kurum, “İstanbul deprem bölgesi ve biz sizlerle ele ele vereceğiz; deprem dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Beylikdüzü en iyisini hak ediyor" dedi. Programda, sanatçı Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği seçim şarkısı da ilk kez çalındı.
3.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şarkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.