Gazete Vatan Logo
Magazin Merve Boluğur'u görenler şok oldu! Resmen eridi...

Merve Boluğur'u görenler şok oldu! Resmen eridi...

Murat Dalkılıç'la evliliği sona eren Merve Boluğur, 3 ayda 8 kilo birden verdi. Evlendiğinde 51 kilo olan güzel oyuncu, şimdi ise 43 kilo.

Merve Boluğur'u görenler şok oldu! Resmen eridi...

Büyük bir aşkla Ağustos 2015'te Murat Dalkılıç'la evlenen Merve Boluğur'un peri masalı, geçtiğimiz ay sona ermişti. Ünlü popçuyla tek celsede boşanan oyuncu, ayrılığın ardından etrafına gülücükler saçıyordu. Ancak 30 yaşındaki Boluğur'un önceki gün İnstagram'da paylaştığı kareler, adeta içinde kopan fırtınaları gözler önüne serdi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; aşırı zayıf görüntüsüyle dikkati çeken güzel oyuncunun, boşanmaya karar verdiği Temmuz ayından itibaren 8 kilo verdiği öğrenildi. Yakın dostları ve ailesinin bir an olsun yanından ayırmadığı Merve Boluğur, daha az uyku uyuyup daha az yemek yediği için 51 kilodan 43 kiloya düştü.

"ENDİŞE ETMEYİN, İYİYİM"

Aşırı zayıf görüntüsünün ardından birçok arkadaşının sağlığından endişe ettiği Boluğur, "Sağlığımda bir sorun yok. Zaten kilo vermeye elverişli bir bünyem olduğu için üzüntüyle birlikte biraz kilo verdim" dedi. Yakında kilo almak için özel bir Diyet programına başlamayı düşünen Boluğur, sağlığı için özel bir hoca eşliğinde de düzenli spora ağırlık verecek.

Haberin Devamı