Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Mart Cuma

30 Mart Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Ekonomiden politikaya, yaşamdan ekonomiye, sağlıktan yaşama kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriklerine dair haberleri bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen polisiye dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Her karesinde heyecan dolu kesitler sunan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha renkli ve sürükleyici hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Mart Cuma

Sabahın ilk saatlerinde “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı bülteni izleyebileceksiniz. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, anlık olarak bu bültenden seyredebilme şansı elde edeceksiniz. Haber bülteninden hemen sonra saat 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Hafta içi yeni bölümünü takip edemediyseniz hafta içi her gün bu sabah tekrarlarını seyredebilirsiniz. Saatler 12:45’e geldiğinde, “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlara dahil oluyor. Hem gelinlerin hem de kayınvalidelerin yarıştığı bu programda, eğlence dolu kesitler sizleri bekliyor. Heyecan, aksiyon ve macera dolu anlar yaşatan programı sevdiklerinizle birlikte izleyerek gün ortanızı renkli kılabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı canlı yayın ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Magazin gündemini sarsan tüm sıcak gelişmeleri detaylı şekilde bu programdan öğrenebileceksiniz. Magazin severleri mutlu eden program, yine ünlü camiasına özgü pek çok konuda bilgi sahibi olmanızı mümkün kılıyor. Saatler 16:30’a geldiğinde, “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin nefes kesen tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

18:45’te “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile bu akşam bülteninden seyredebilirsiniz. Siyaset, yaşam, ekonomi, politika ve emlak alanındaki gelişmeleri detaylı şekilde bu bültenden öğrenebileceksiniz. 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen yerli dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Akşam kuşağının hareketli dizisinde, yine sokakların ardında yaşanan pek çok gizemli ve yasaklı suç işleniyor, ekibin başarılı planları ile tüm olaylar neticeye bağlanıyor.

23:45’de “Beyaz Show” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçiyor. Gecenin ilerleyen saatlerine doğru devam eden programa birbirinden farklı ünlüler katılıyor ve heyecan dolu anlar yaşanıyor. 01:45’de “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 04:00’da “Müzik Arası” adlı program yayın akışına geçiyor. 05:00’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak.

Haberin Devamı