Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Mart Cuma

16 Mart Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı renkli sabah bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, emlaktan hava durumuna kadar akla gelebilecek pek çok konu alanlarına özgü gelişmeleri detaylı şekilde analiz edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine pek çok polisiye kesit işleniyor ve seyirci heyecan dolu anlar yaşıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Mart Cuma

06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Haber dünyasının tüm merak edilen sıcak gelişmelerini detaylı şekilde ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Sevilen dizinin son bölümünü seyredemediyseniz bu tekrarını izleyerek tüm merak ettikleriniz detaylara cevap bulabilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yepyeni yarışma programının yepyeni bölümü başlıyor. Kayınvalidelerle gelinlerin kıyasıya mücadelesini bu renkli yayından izleyebileceksiniz. Gelin-kayınvalide çiftler yine üstün bir performans gösteriyor ve programın sonuna doğru da haftanın kazananı belirleniyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:30’da “Magazin D” adlı keyifli ve renkli magazin programı sizlerle olacak. Magazin gündemine özgü tüm merak edilen gelişmeleri detayları ile bu yayından öğrenebilirsiniz. Ünlülerin yaşamı, klip çekimleri ve sahne aldıkları yerler gibi daha pek çok renkli VTR’ler ekranlarınız karşısında olacak. 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı canlı haber bülteni ekranlara dahil oluyor. Sağlık, yaşam, emlak, piyasa, hava durumu ve spor gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri bültende görebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizi yine sokakların ardında gizlenen pek çok olayı gün yüzüne çıkartıyor ve heyecan dolu anlar yaşanıyor. 23:45’de “Beyaz Show” adlı show programı ile geceniz daha renkli ve keyif dolu hale geliyor. Şahin Irmak, Onur Büyüktopçu, Şahin Irmak ve Serkan Kaya programın bu haftaki konukları arasında. Bu bölümde yine birbirinden renkli anlara tanıklık edebilecek ve gecenizi daha keyif verici hale dönüştürebileceksiniz. 01:45’de “Gülizar” adlı dizi tekrar bölümü ile bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkıyor. Ardından 04:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışa programının tekrarı sizlerle oluyor.

Haberin Devamı