Zeytinli Rock Festivali

Zeytinli Rock Festivali

Son dakika Zeytinli Rock Festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeytinli Rock Festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeytinli Rock Festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeytinli Rock Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeytinli rock festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 zeytinli rock festivali haberi bulunmuştur. Tüm zeytinli rock festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeytinli Rock Festivali mahkemeye taşındı
Zeytinli Rock Festivali mahkemeye taşındı Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 17- 21 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan ancak kaymakamlıkça izin verilmeyen Zeytinli Rock Festivali mahkemeye taşındı. Organizasyon firması Balıkesir İdare Mahkemesi'ne başvururken, kaymakamlığın savunma için ek süre talebinin kabul edilmesiyle festival tarihi geçmiş oldu. Festival 22-25 Eylül'e ertelenirken, organizasyon şirketi, katılımcılardan isteyenlerin biletlerini iade edebileceğini duyurdu.
18.08.2022 Gündem
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi?
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali kaymakamlık kararıyla iptal edildi. 50'den fazla sanatçı ile grup sahne alacağı Zeytinli Rock Festivali’nin neden iptal edildiği de araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Zeytinli Rock Festivali’nde hangi sanatçılar olacaktı? Burhaniye Kaymakamı kimdir? İşte detaylar…
11.08.2022 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali sona erdi
Zeytinli Rock Festivali sona erdi 6’ncısı düzenlenen Zeytinli Rock Festivali sona erdi.
4.09.2019 Kültür Sanat
Kadın cinayetlerine dikkat çekti
Kadın cinayetlerine dikkat çekti Şebnem Ferah, Milyon Yapım Organizasyon tarafından altıncısı düzenlenen Zeytinli Rock Festivali’nin finalini yaptı.
2.09.2019 Magazin
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
1.08.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta başlıyor
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta başlıyor Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
2.07.2019 Kültür Sanat
Bin kere doğsam Türk olmak  isterim!
Bin kere doğsam Türk olmak isterim! Ünlü isimler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı sahnelerde kutladı. Bayramda konser veren isimlerden biri de Murat Boz’du. Şarkıcı bayram coşkusunu “Bin kere dünyaya gelecek olsam bin kere Türk olarak doğmak isterdim” sözleriyle dile getirdi
31.08.2018 Magazin
Sahneye  paraşütle  inecek
Sahneye paraşütle inecek Hayko Cepkin dünya üzerinde denenmemiş bir şova imza atacak. Zeytinli Rock Festivali’nde sahneye, bin metre yükseklikten özel olarak tasarlanmış paraşütüyle uçaktan atlayarak inecek
21.08.2018 Magazin
Zeytinli Rock Festivali’nin  en güçlü kadrosu
Zeytinli Rock Festivali’nin en güçlü kadrosu Türk rock müzik sahnesinin en önemli isimlerini ağırlayan Zeytinli Rock Festivali bu yıl 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Dalyan Sahili’nde. Festival bu yıl güçlü kadrosu ile şaşırtıyor
11.08.2018 Magazin
2018’in her ayında  ayrı bir festival var
2018’in her ayında ayrı bir festival var Cappadox, Adana Portakal Çiçeği, Alaçatı Ot Festivali, Zeytinli Rock Festivali… Yılın neredeyse her ayına denk gelen festivalleri şimdiden ajandanıza not edin.
5.01.2018 Arşiv
Franchise festival
Franchise festival Onlarca festival ve yüzlerce konser organizasyonu düzenleyen Milyon Yapım, Türkiye’nin her yerinde belli bir kalite standardında festival yapılabilmesi için düğmeye bastı. Franchise festival hizmeti veren şirket; güvenlikten tuvalete, cateringe kadar birçok alanda danışmanlığı da üstleniyor
16.12.2017 Ekonomi
2017’nin galibi Tarkan ve Sıla
2017’nin galibi Tarkan ve Sıla Etkinlik tutkunları bu yıl en çok beğenilen konser biletlerini seçti. Tarkan ve Sıla bu yıl konserleri en çok rağbet gören iki ismi oldu
30.11.2017 Magazin
Önce rock, sonra kasap havası!
Önce rock, sonra kasap havası! Zeytinli Rock Festivali'nde 5 gün boyunca farklı müzik gruplarının konserlerini dinleyen on binlerce genç, gecenin ilerleyen saatlerinde yanlarında getirdikleri müzik kabinlerinde Ankara ve kasap havası çalarak halay çekti.
29.08.2017 Kültür Sanat
Mabel Matiz'den Cartel sürprizi!
Mabel Matiz'den Cartel sürprizi! Şarkıcı Mabel Matiz, geçtiğimiz akşam ilk kez sahne aldığı Zeytinli Rock Festivali'nde fırtına gibi esti.
28.08.2017 Kültür Sanat
Kemeri takılı olsa belki de yaşıyordu
Kemeri takılı olsa belki de yaşıyordu Zeytinli Rock Festivali’nden dönen gençlerin içinde bulunduğu otomobil takla attı. Araçtan fırlayan 22 yaşındaki Seray Demirtaş öldü, 4 arkadaşı yaralandı
27.08.2017 Yaşam
Gençlerin rock eğlencesi
Gençlerin rock eğlencesi Edremit’de gerçekleşen Zeytinli Rock Festivali’nin 4üncü gününde ana sahnede Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Mabel Matiz, Umut Kuzey, Melis Danişmend, Sattas ve TNK konser verdi.
27.08.2017 Magazin
Rock müziğin geçit töreni!
Rock müziğin geçit töreni! 23 Ağustos’ta başlayan Zeytinli Rock Festivali’nde eğlence doruğa ulaştı. Binlerce genç Teoman, Manga gibi isimlerin şarkılarıyla müziğe doydu.
25.08.2017 Magazin
Kuzey Ege'de büyük bayram yoğunluğu
Kuzey Ege'de büyük bayram yoğunluğu Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala Kuzey Ege'de büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Edremit Bölgesi'nde oteller tamamen dolarken, Bozcaada'da sadece oteller değil restoranların bile dolduğu belirtiliyor. Turizmciler ancak rezervasyon iptali olursa, otellerde boş oda bulunabileceğini ifade ediyorlar.
24.08.2017 Ekonomi
Yüzde 100 müzik yapacaklar!
Yüzde 100 müzik yapacaklar! Zeytinli Rock Festivali'nin, bu yıl Yüzde Yüz Müzik Sahnesi olarak adlandırılan diğer sahnesinde kimlerin performans sergileyeceği de belli oldu.
27.07.2017 Kültür Sanat
Festivallerden festival beğen
Festivallerden festival beğen Bayram tatili sona erdi, yaşam kaldığı yerden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde gerek İstanbul gerek farklı şehirlerde birbirinden renkli ve hareketli festivaller sizi bekliyor... İşte yaz ajandanız.
30.06.2017 Arşiv
Müzikten kazandığımı sadece müziğe yatırıyorum
Müzikten kazandığımı sadece müziğe yatırıyorum Geçtiğimiz haftalarda bu köşeye taşıdığım rock festivallerine dair eleştirilerime Umut Kuzey’den cevap var...
21.05.2017 Magazin
Anadolu, bu yıl rock müziğe doyacak!
Anadolu, bu yıl rock müziğe doyacak! Sanatçı ve yapımcı Umut Kuzey, bu yıl Anadolu’nun 5 farklı şehrinde 6 müzik festivali düzenlenmeyi hedeflediğini açıkladı.
11.04.2017 Kültür Sanat
Zor olanı başaran festival Zeytinli
Zor olanı başaran festival Zeytinli Son dakika kararıyla 5 güne çıkarak festival katılımcılarına sürpriz yapan Zeytinli Rock Festivali, bu yıl sadece ana sahnede 5 günde 34 grup ve sanatçıya ev sahipliği yaptı. 150.000 kişiyi de ağırlayan festival, “müzik birleştirir” duygusunun en yoğun yaşandığı etkinlik olarak da hafızalara kazındı. Her türlü olumsuzluğa ve son dakika engelleme çalışmalarına rağmen gerçekleşen Zeytinli Rock Festivali’nin notlarına hep beraber bakalım isterseniz...
3.09.2016 Magazin
Bu hafta ne yapsak?
Bu hafta ne yapsak? Kenan Doğulu ve Kibariye gazinoda...
26.08.2016 Arşiv
Müziğe doyacağız
Müziğe doyacağız Zeytinli Rock Festivali, bu yıl 4 günden 5 güne çıkarak müzikseverlere sürpriz yapıyor...
2.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeytinli Rock Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeytinli rock festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.