Festival

Festival

Son dakika festival haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan festival ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını festival haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Festival

haberleri sayfasında son dakika yaşanan festival gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.735 festival haberi bulunmuştur. Tüm festival haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı Türkiye Kültür Yolu Festivaline dahil edilen ve bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’da dün gece Murat Boz müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Karnavalın merkezi konser alanı Merkez Parkta sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, yüzbinlerce hayranını coşturdu.
23.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kortej yürüyüş rotası belli oldu.
20.04.2024 Adana
Portakal çiçekleri dansa davet ediyor! Karnaval Milongası dans severleri bir araya getirecek
Portakal çiçekleri dansa davet ediyor! Karnaval Milongası dans severleri bir araya getirecek Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda atölye çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Karnaval Milongası, festival ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntüleri sahne olmaya devam ediyor. Karnavalda kimisi yöresel kıyafetler kimisi de kral kostümüyle dolaşıyor.
19.04.2024 Adana
Karnaval'da Ferhat Göçer coşkusu: Yok böyle bir güzellik
Karnaval'da Ferhat Göçer coşkusu: Yok böyle bir güzellik Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin 6. akşamında sahneye çıkan Ferhat Göçer, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı.
19.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin beşinci akşamında sahneye çıkan Mert Demir, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı. Merkez Park’ta kurulan konser alanına sığmayan Mert Demir hayranları parkın her köşesinden sanatçıyı dinledi, şarkılarına eşlik etti.
18.04.2024 Adana
Düşünüyorum öyleyse varım! Çocuklar ve yetişkinler için felsefe etkinliği karnavalda
Düşünüyorum öyleyse varım! Çocuklar ve yetişkinler için felsefe etkinliği karnavalda Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yüzlerce sergi, atölye ve etkinlikler kentin birçok noktasında ziyaretçilerini ağırlıyor. P4C tarafından düzenlenen çocuklar ve yetişkinler için felsefe etkinliği festival boyunca ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.
18.04.2024 Adana
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda hem esnaf hem de vatandaşlar mutlu! Akın ettiler
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda hem esnaf hem de vatandaşlar mutlu! Akın ettiler Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda stantlar açılırken Adanalılar kendini karnaval alanına attı.
18.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı Portakal çiçeği kokusunun insanlar üzerinde yarattığı mutluluk, heyecan, sevgi ve aşk duygusunu tüm Türkiye’nin yaşaması fikriyle ortaya çıkan Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülerle başladı.
16.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Adana'da karnaval coşkusu tüm şehri sardı
Adana'da karnaval coşkusu tüm şehri sardı Dünyada eşi benzeri yok denilerek başlatılan ve bu yıl Adana'da başlayacak olan Kültür Yolu Festivali'nin ilki olan Portakal Çiçeği Karnavalı yarın başlıyor. Festival, Türkiye’de ilk ve tek karnavalı olarak yurt içinden ve yurt dışından yüz binlerce kişiyi Adana sokaklarında buluşturacak.
12.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Çukurova rock festivali için geri sayım başladı
Çukurova rock festivali için geri sayım başladı Geçtiğimiz yıllarda Adana’da gerçekleştirilen ve Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getiren Çukurova Rock Festivali bu yıl da müzikseveleri ağırlamaya devam edecek.
30.03.2024 Adana
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek Müzik, yaratıcılık ve teknolojinin birleştiği Sónar İstanbul, bu yıl 8. kez müzikseverlerle buluşacak.
28.03.2024 Magazin
Kültür Yolu Festivali'nin açılışı Adana'da gerçekleştirilecek
Kültür Yolu Festivali'nin açılışı Adana'da gerçekleştirilecek Türkiye'nin en büyük festivali olan ve ülke genelinde çeşitli destinasyonlarda gerçekleştirilen Kültür Yolu Festivali'nin açılışı Adana'da yapılacak. Bu yılki festival, Türkiye'nin kültürel miras zenginliğini ortaya koyacak ve sanatseverleri ülkenin dört bir yanından Adana'da bir araya getirecek.
29.03.2024 Adana
Adana festivaller kenti olmaya aday
Adana festivaller kenti olmaya aday Zengin kültürü ve tarihi geçmişiyle Türkiye'nin en kalabalık büyük şehirleri arasında yer alan Adana, kent genelinde düzenlenen festival ve şenliklerle de adeta bir festivaller kenti olma yolunda adım adım ilerliyor.
26.03.2024 Adana
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Şampiy10
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanları dünya genelinde birçok yarışma ve festivale damga vurmaya devam ediyor.
4.03.2024 Adana
Marteniçka dileği nasıl dilenir? Marteniçka dilekleri neler, Marteniçka dilek bilekliği ne zaman çıkarılır?
Marteniçka dileği nasıl dilenir? Marteniçka dilekleri neler, Marteniçka dilek bilekliği ne zaman çıkarılır? Marteniçka, özellikle Balkanlar'da ve bazı Doğu Avrupa ülkelerinde kutlanan geleneksel bir festival ve ritüeldir. Bu gelenek özellikle Mart ayının ilk günü olan Mart Baba gününde kutlanır. Mart Baba, baharın ve bereketin tanrısı olarak kabul edilir. Peki, Marteniçka dileği nasıl dilenir? Marteniçka dilekleri neler, Marteniçka dilek bilekliği ne zaman çıkarılır?
1.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Festival ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki festival haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.