Rock

Rock

Son dakika rock haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rock ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rock haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rock

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rock gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.925 rock haberi bulunmuştur. Tüm rock haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çukurova rock festivali için geri sayım başladı
Çukurova rock festivali için geri sayım başladı Geçtiğimiz yıllarda Adana’da gerçekleştirilen ve Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getiren Çukurova Rock Festivali bu yıl da müzikseveleri ağırlamaya devam edecek.
30.03.2024 Adana
Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun acı günü! Annesini kaybetti
Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun acı günü! Annesini kaybetti Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun annesi Gökçen Hacıoğlu hayatını kaybetti.
21.03.2024 Magazin
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Korkmaz'ın toplamda 13,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
7.03.2024 Gündem
İklim Karaca ve Emrah Karaca arasında ipler gerildi! 1 ay konuşma yasağı kararı!
İklim Karaca ve Emrah Karaca arasında ipler gerildi! 1 ay konuşma yasağı kararı! Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filminin vizyondan kaldırılmasının ardından aleyhine açıklamalar yaparak psikolojik şiddet uyguladığı iddiasıyla üvey oğlu Emrah Karaca hakkında mahkemeden 1 ay konuşmama kararı aldırdı.
7.03.2024 Magazin
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda Sean Durkin'ın yazdığı ve yönettiği "The Iron Claw /"Demir Pençe", 7 Mart akşamı İKSV Galaları'nda ön gösterime girecek.
25.02.2024 Magazin
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor Rock’n roll’un etkileyici sesi Chris Isaak, 31. İstanbul Caz Festival'nde ilk kez Türk dinleyicisi ile buluşuyor.
6.02.2024 Magazin
The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu?
The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu? Kaliforniyalı alternatif rock grubu The Neighbourhood’un dağıldığına dair iddialar gündem oldu. İddiaların ardından The Neighbourhood dağıldı mı, sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.01.2024 Magazin
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı Dünyaca ünlü metal grubu Megadeth’in 8 yıl aradan sonra 12 Haziran’da İstanbul’da vereceği konserin internet üzerinden satışa sunulan biletleri, dakikalar içinde tükendi. 23 Mayıs’ta Türkiye’de konser verecek olan Scorpions grubunun biletleri de yok sattı. Her iki müzik grubunun biletleri tükenince, internet üzerinden yaklaşık 10 katı fiyatla ilanlar verilerek satılmaya başladı.
15.01.2024 Gündem
Scorpions Türkiye konseri ne zaman? Scorpions Türkiye'ye ne zaman geliyor? İşte bilet fiyatları...
Scorpions Türkiye konseri ne zaman? Scorpions Türkiye'ye ne zaman geliyor? İşte bilet fiyatları... Scorpions Türkiye'ye geliyor. Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions, Türkiye'de konser vermeye hazırlanıyor. Milyonlarca insanın diline dolaşan Still Loving You, Wind of Change gibi şarkılara imza atan Scorpions Türkiye konseri için araştırmalar da başladı. Peki Scorpions Türkiye konseri ne zaman? Scorpions konseri biletleri ne kadar? Detaylar haberimizde.
11.12.2023 Televizyon
Ayça Varlıer Broadway’de başrol!
Ayça Varlıer Broadway’de başrol! Ayça Varlıer, Broadway müzikali “Swan Lake Rock Opera”da rol alıyor. Oyuncu, Triad Theater’da sahnelenen müzikalde Kraliçe Sherdanell rolünü canlandırıyor.
20.11.2023 Magazin
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı Anadolu rock müziğinin unutulmaz ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatan, başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminden ilk afiş görücüye çıktı.
3.11.2023 Magazin
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan video ile ilgili “Oğlu yerine getirmeli” yorumları geldi.
29.10.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu şiddet iddialarının ardından oğluna sahip çıktı: İftiraya uğradı
Ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu şiddet iddialarının ardından oğluna sahip çıktı: İftiraya uğradı Rock müziği grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz yine kadına şiddet iddiasıyla gündemde. Geçen sene solist Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun’u darp ettiği haberleriyle gündeme gelen grupta bu kez gitarist Can Tunaboylu, eski sevgilisi Aybike Çelik tarafından ‘şiddet’ iddiasıyla suçlandı.
17.10.2023 Magazin
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor Takıntılı hayran tacizine Teoman da maruz kaldı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Ceylan Ertem ve Tan’ın ardından Teoman da takıntılı hayran taciziyle uğraşıyor. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.
7.10.2023 Magazin
Efsanevi grup AC/DC 20 Ekim’de İstanbul’da
Efsanevi grup AC/DC 20 Ekim’de İstanbul’da Dünya rock müziğinin efsanevi grubu AC/DC, kuruluşunun 50. yılını büyük bir dünya turnesi ile kutluyor.
6.10.2023 Magazin
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
Melek Mosso'nun mutlu günü! Haluk Levent yalnız bırakmadı
Melek Mosso'nun mutlu günü! Haluk Levent yalnız bırakmadı Rock müziğin Türkiye'deki başarılı temsilcilerinden biri olan Haluk Levent, model sevgilisi Serkan Sağdıç ile nişanlanan ünlü şarkıcı Melek Davarcı’nın mutluluğuna şahit oldu.
28.09.2023 Magazin
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak Güzel oyuncu Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikalinde Marilyn Monroe'yu canlandıracaktı. Döngel, Marilyn'den sonra da Anadolu rock müziğinin unutulmaz ozanı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmde Emel Sayın'ı canlandıracak.
7.09.2023 Magazin
Erkin Koray'ın ölmeden 8 ay önceki ses kaydı ortaya çıktı: 'Çoktandır artık bu sondur diye bekliyorum'
Erkin Koray'ın ölmeden 8 ay önceki ses kaydı ortaya çıktı: 'Çoktandır artık bu sondur diye bekliyorum' Türk rock müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray'ın vefatından 8 ay önce kayda aldığı konuşması Youtube'da yayınlandı.
24.08.2023 Magazin
Kuruçeşme Arena'da Haluk Levent rüzgarı
Kuruçeşme Arena'da Haluk Levent rüzgarı Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
21.08.2023 Magazin
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu ANADOLU rock’ın efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını konu alan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin kadrosuna Yasemin Yalçın da dahil oldu.
19.08.2023 Magazin
Sixto Rodriguez hayatını kaybetti
Sixto Rodriguez hayatını kaybetti 'Searching for Sugar Man' isimli belgeselle dünya çapında ün kazanan müzisyen ve besteci Sixto Rodriguez, yaşamını yitirdi.
10.08.2023 Magazin
Erkin Koray'dan veda mektubu: 'Hakkımda kitap yazarlarsa inanmayın'
Erkin Koray'dan veda mektubu: 'Hakkımda kitap yazarlarsa inanmayın' Anadolu rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı anılırken eski Hürriyet yazarı ve müzik eleştirmeni Kanat Atkaya, Erkin Koray’ın kendisine 25 Haziran’da yazdığı mektubu paylaştı.
9.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rock ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rock haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.