Haluk Levent

Haluk Levent

Son dakika haluk levent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haluk levent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haluk levent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haluk Levent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haluk levent gelişmeleri de dahil olmak üzere 776 haluk levent haberi bulunmuştur. Tüm haluk levent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira...
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira... Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Yetkilisi Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, dolandırıcıların 200 liraya satın aldığı eskimiş davul derilerini, üzerine işlem yaparak, '10 sayfalık ceylan derisinden İncil' şeklinde verdikleri ilanla 15-20 milyon liraya sattığını söyledi.
24.01.2024 Gündem
Bakırköy'de yattan 300 bin liralık hırsızlık! İş adamı şok geçirdi
Bakırköy'de yattan 300 bin liralık hırsızlık! İş adamı şok geçirdi Bakırköy'de iki kişi, Ataköy Marina'da bulunan bir yattan yaklaşık 300 bin liralık malzeme çaldı.
24.01.2024 Gündem
Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam
Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam Haluk Levent, 8 Şubat 2004 tarihinde yaşamını yitiren Cem Karaca'nın hayatını beyaz perdeye taşıyan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ünlü rockçı, söz ve müziğinde usta sanatçının imzası bulunan unutulmaz eser 'Islak Islak'la ilgili anısını ilk kez paylaştı.
24.01.2024 Magazin
Hasan Can Kaya: İnsanlık görevimizdi
Hasan Can Kaya: İnsanlık görevimizdi Hasan Can Kaya önceki akşam Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.
22.01.2024 Magazin
Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine ev aldı
Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine ev aldı Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, 12 Ocak'ta Irak'ın kuzeyinde yer alan Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine verdiği sözü tuttu. Haluk Levent, Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev aldıklarını duyurdu. Evin eşyalarını ise Melek Mosso’nu alacağı belirtildi.
20.01.2024 Magazin
Haluk Levent'ten Gazze'ye destek konseri
Haluk Levent'ten Gazze'ye destek konseri Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren sanatçı Haluk Levent, 17 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gazze’ye destek konseri vereceğini açıkladı.
30.11.2023 Magazin
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi Oyuncu Ayşen İnci, rol arkadaşı Haluk Bilginer'e bu sözlerle takıldı. Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile birlikte kamera karşısına geçiyor.
11.11.2023 Magazin
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor Elazığ’da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.
20.10.2023 Gündem
Hakan Altun, Zara, Haluk Levent Tanyeli’nin hastane masraflarını kapatmıştı! Oryantal Zara ile bir araya geldi!
Hakan Altun, Zara, Haluk Levent Tanyeli’nin hastane masraflarını kapatmıştı! Oryantal Zara ile bir araya geldi! Pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamladı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü ismin yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent; dansçının İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı. Tanyeli, büyük jestin ardından Zara ile bir araya geldi.
20.10.2023 Magazin
Melek Mosso'nun mutlu günü! Haluk Levent yalnız bırakmadı
Melek Mosso'nun mutlu günü! Haluk Levent yalnız bırakmadı Rock müziğin Türkiye'deki başarılı temsilcilerinden biri olan Haluk Levent, model sevgilisi Serkan Sağdıç ile nişanlanan ünlü şarkıcı Melek Davarcı’nın mutluluğuna şahit oldu.
28.09.2023 Magazin
Kuruçeşme Arena'da Haluk Levent rüzgarı
Kuruçeşme Arena'da Haluk Levent rüzgarı Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
21.08.2023 Magazin
Haluk Levent sözünü tuttu! 'Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay'da'
Haluk Levent sözünü tuttu! 'Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay'da' Sanatçı ve AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent, depremden beri gönüllü çalışmalar yaptığı Hatay’da, bir çiftin düğününden video paylaştı. Çiftetelli oynayan Levent, "Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay'da" ifadelerini kullandı.
24.07.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım
Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım Hasan Can Kaya, 6 şubatta yaşanan ve on bir ilimizi etkileyen iki büyük depr1 milyon TL’yi aşkın maddi destekte bulundu.
17.06.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'ya Haluk Levent akını!
Kuruçeşme Açıkhava'ya Haluk Levent akını! Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
6.06.2023 Magazin
AHBAP depremzede burs başvurusu başladı mı? AHBAP depremzede burs başvurusu nasıl yapılır, ne zaman? Burs miktarı ne kadar?
AHBAP depremzede burs başvurusu başladı mı? AHBAP depremzede burs başvurusu nasıl yapılır, ne zaman? Burs miktarı ne kadar? AHBAP depremzede burs başvurusu nasıl yapılır, AHBAP burs başvurusu 2023 ne zaman, başladı mı? AHBAP Derneği depremzedelere burs desteği sağlayacak. Derneğin kurucusu sanatçı Haluk Levent depremde ailesini kaybeden üniversite öğrencilerine burs sağlayacaklarını açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından “AHBAP depremzede burs başvurusu” ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. İşte AHBAP burs başvurusu 2023 hakkında merak edilenler…
25.05.2023 Eğitim
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Haluk Levent'ten uyarı geldi! 'Kötülük her yerde kanmayın'
Haluk Levent'ten uyarı geldi! 'Kötülük her yerde kanmayın' AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, Adana’da meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından uyarıda bulundu. Levent, "Bazı hesaplar 'Şu gün, şu saatte Adana yıkılacak' yazıp halkı daha da endişelendiriyor. Kötülük her yerde, kanmayın" ifadelerini kullandı.
12.03.2023 Magazin
Haluk Levent, Twitter'da 'dünyanın en etkili kullanıcıları' listesinde!
Haluk Levent, Twitter'da 'dünyanın en etkili kullanıcıları' listesinde! Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent, Twitter'da 'dünyanın en etkili kullanıcıları' listesinde yer aldı. Haluk, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak takipçilerine teşekkür etti
9.03.2023 Magazin
Enkazdaki Barış Manço'lu duvar yazısı Doğukan Manço'yu duygulandırdı!
Enkazdaki Barış Manço'lu duvar yazısı Doğukan Manço'yu duygulandırdı! Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından en çok yıkımın olduğu illerden Hatay’a giden ve yardım çalışmalarına katılan Doğukan Manço, duygulandıran bir paylaşım yaptı. Bir enkazın üzerinde bulunan Barış Manço’lu duvar yazısı sosyal medyadan paylaşıldı.
24.02.2023 Magazin
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu!
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu! Ahbap Derneği başkanı Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurduğunu açıkladı.
23.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Haluk Levent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haluk levent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.