Zap Suyu

Zap Suyu

Son dakika Zap Suyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zap Suyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zap Suyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zap Suyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zap suyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 zap suyu haberi bulunmuştur. Tüm zap suyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi Sınır güvenliğini ileriden sağlamak amacıyla geçen yıl başlatılan Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi. Operasyonlarda terör hedefleri birer birer etkisiz hale getirilirken teröristlerin inleri başlarına yıkıldı. Harekat kapsamında ’girilemez' denilen her yere girildi, 'ulaşılamaz' denilen her noktaya ulaşılarak TSK tarafından kontrol altına alındı.
15.01.2023 Gündem
Hakkari'de yeni böğ türü keşfedildi
Hakkari'de yeni böğ türü keşfedildi Hakkari Üniversitesince (HÜ) yürütülen "Hakkari Solifugae Faunasının Araştırılması ve Biyoçeşitliliğe Katkısı Projesi" kapsamında yürütülen çalışmalar sonucu yeni bir böğ türü keşfedildi.
2.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Zap'ta boğuldu dediler, Terör örgütü PKK'nın kampında çıktı!
Zap'ta boğuldu dediler, Terör örgütü PKK'nın kampında çıktı! Hamza Adıyaman; 5 yıl önce, henüz 8 yaşında bir çocukken, Hakkari'de ortadan kayboldu. Zap Suyu'nda boğulduğu düşünülüyordu ancak bir videoyla, yaşadığı ve Hamza'nın Irak'ın kuzeyindeki bir PKK kampına kaçırıldığı ortaya çıktı. Abla Aysun Adıyaman Hamza'nın kayboluşu ile ilgili "Zap Suyu'na düştü ve ailesi para karşılığında HDP il binası önünde oturtuluyor" iddialarında bulunan HDP milletvekili Meral Danış Beştaş'a tepki gösterdi. Beştaş'a seslenen Aysun Adıyaman, 'Kardeşimin PKK kampında çekilen fotoğrafları için ne diyecek?' dedi.
9.04.2021 Gündem
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek?
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek? BEDAŞ, İstanbul'da düzenlenen bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. BEDAŞ aynı zamanda elektriklerin tahmini olarak saat kaçta geleceğini de açıkladı.
21.01.2020 Gündem
Köpeğin gözlerini oyup, ölüme terk ettiler
Köpeğin gözlerini oyup, ölüme terk ettiler Hakkari'nin Zap Suyu kenarında iki gözü oyulmuş bir köpek bulundu. Güvenlik korucusu tarafından çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler hayvanseverleri harekete geçirirken, tedaviye cevap vermeyen köpeğin öldüğü öğrenildi.
2.07.2018 Yaşam
'Türkiye adım bile atamaz' demişlerdi orası alındı
'Türkiye adım bile atamaz' demişlerdi orası alındı K. Irak operasyonu 100 günü geride bıraktı. PKK’nın ‘Türkiye adım bile atamaz’ dediği Boti Tepe alındı, terörist sızmalar önlendi. Teröristler Kandil’e hapsoldu.
23.06.2018 Gündem
Terör kampından ana kucağına!
Terör kampından ana kucağına! Devlet ikna etti, YPG’den kaçıp, annelerine kavuştular. Örgütün gerçek yüzünü görerek geri dönmek isteyen 3 militan istihbarat birimlerinin nefes kesen operasyonuyla kurtarıldı.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan talimatı verdi! Sınıra 3 barajla...
Erdoğan talimatı verdi! Sınıra 3 barajla... Irak Başbakanı Haydar İbadi’nin 5 bakan ve birçok bürokratla gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde iki ülke arasındaki işbirliğinin tesisi adına önemli kararlar alındı.
27.10.2017 Ekonomi
İran'ın Türkiye planı! Asıl derdi...
İran'ın Türkiye planı! Asıl derdi... İran, kuraklığı gerekçe göstererek Küçük Zap Suyu üzerindeki üç barajın kapağını kapattı. Bağdat’a giden suyu kesen İran’ın asıl derdi Türkiye’nin büyük baraj projeleri.
4.07.2017 Dünya
Su krizi! Iraklılar İran'ı protesto etti!
Su krizi! Iraklılar İran'ı protesto etti! Irak'ın Kerkük kentinde bir araya gelen bazı vatandaşlar, İran'ın aniden Küçük Zap Suyu'nu tamamen kesmesini protesto etti.
3.07.2017 Dünya
İran, IKBY'nin sınırlarını bombaladı!
İran, IKBY'nin sınırlarını bombaladı! İran ordusu IKBY'nin Erbil kentine bağlı sınırdaki dağlık Balekayeti bölgesini obüs atışlarıyla bombaladı, 1 kişi yaralandı
3.07.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Ak Parti teşkilatının iftar programında konuştu
13.06.2017 Siyaset
Şehit babasına borç ayıbı
Şehit babasına borç ayıbı Şehit Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin İzmir'de yaşayan babası Satılmış Çifti, oğlunun bir GSM operatörüne borcu olduğu gerekçesiyle yıllar sonra gönderilen borç mesajıyla sarsıldı.
29.09.2021 Gündem
Hakkari Belediyesinin logosu değişti
Hakkari Belediyesinin logosu değişti İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname'yle (KHK) görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, logosunu yeniledi.
29.09.2021 Gündem
Hakkarili türkücüden ‘Dolar bozdurma’ kampanyasına ilginç destek
Hakkarili türkücüden ‘Dolar bozdurma’ kampanyasına ilginç destek Türk Halk müziği sanatçısı Aydın Aydın, Cumhurbaşkanı'nın çağrısıyla başlayan 'Dolar bozdurma' kampanyasına türkü yazıp dereye dolar saçarak katıldı. Ancak bu o kadar da kolay olmadı. Aydın, ilginç protestosu sırasında hiç beklenmedik bir şekilde hava koşullarının azizliğine uğradı. 'Bir daha geri gelmesin' diye Zap Suyu'na atmaya çalıştığı dolarlar rüzgarın etkisiyle geri döndü.
8.12.2016 Yaşam
Peşmerge'den IŞİD'e ağır darbe!
Peşmerge'den IŞİD'e ağır darbe! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Peşmerge güçleri, terör örgütü IŞİD'in elinde tuttuğu Musul kentinin doğusunda son bir haftada önemli ilerleme kaydetti...
17.06.2021 Dünya
Zap suyu küçük Hamza'yı vermiyor
Zap suyu küçük Hamza'yı vermiyor Hakkâri’de, topun peşinden koşarken Zap suyuna düşen sekiz yaşındaki Hamza Adıyaman’a 20 gündür ulaşılamadı.
29.03.2016 Yaşam
Musul'da operasyon devam ediyor
Musul'da operasyon devam ediyor Irak ordusunun perşembe günü başlattığı Musul operasyonunda terör örgütü DAEŞ'in Iraklı güçlere karşı direniş göstermediği belirtilirken, askeri uzmanlar da söz konusu harekatın Musul kent merkezini geri almak için beklenen büyük operasyon olmadığı görüşünü dile getirdi.
26.03.2016 Dünya
Topunu almak isterken Zap suyuna düşen çocuk kayboldu
Topunu almak isterken Zap suyuna düşen çocuk kayboldu Hakkari’de topun peşinden koşarken Zap Suyu’na düşen 8 yaşındaki çocuk kayboldu.
29.09.2021 Gündem
Zap Suyu’nda yaşam savaşı
Zap Suyu’nda yaşam savaşı İçinde aynı aileden 4 kişinin bulunduğu otomobil Zap Suyu’na uçup sürüklenmeye başladı. Yoldan geçen vatandaşlar aileyi son anda kurtardı
3.06.2015 Yaşam
1 ayda 7 kişi öldü! İnsan zinciri oluşturdular
1 ayda 7 kişi öldü! İnsan zinciri oluşturdular HAKKARİ’de bir ay içerisinde iki aracın Zap Suyu’na uçması sonucu 7 kişinin boğularak hayatını kaybettiği Hakkari-Çukurca karayolundaki Zap Vadisi’nde, Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti’nin öncülüğünde bir araya gelen sürücüler, 70 kilometrelik yola bariyer yapılması için önce basın açıklaması yaptı, ardından da el ele tutuşup yol kenarında insan zinciri oluşturdu...
1.06.2015 Yaşam
Hakkari’de Zap Suyu’na düştü, cesedi Kuzey Irak’ta bulundu
Hakkari’de Zap Suyu’na düştü, cesedi Kuzey Irak’ta bulundu HAKKARİ’ye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Oğul Köyü yakınında çarşamba günü sabaha karşı Zap Suyu’na uçan kamyonette bulunanlardan kayıp 43 yaşındaki Enver Adıyaman’ın cesedinin, olay yerine ise yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta, Irak’ın Zaho kentine bağlı Tırvanış bölgesinde peşmergeler tarafından bulunduğu belirtildi...
29.05.2015 Yaşam
Zap Suyu’na kapılan kişinin cenazesi Kuzey Irak’ta bulundu
Zap Suyu’na kapılan kişinin cenazesi Kuzey Irak’ta bulundu Hakkari’nin Oğul köyü yakınlarında içinde 4 kişinin bulunduğu aracın Zap Suyu’na yuvarlanması sonucu kaybolan Enver Adıyaman’ın cesedi Kuzey Irak topraklarında bulunan Bülbül köprüsü yakınlarında bulunduğu belirtildi.
29.05.2015 Yaşam
Kamyonet Zap Suyu'na uçtu
Kamyonet Zap Suyu'na uçtu HAKKARİ’ye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Oğul Köyü yakınında bu sabaha karşı, içinde 4 kişinin bulunduğu kamyonet Zap Suyu’na uçtu...
27.05.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zap Suyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zap suyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.