Zanzibar

Zanzibar

Son dakika zanzibar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zanzibar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zanzibar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zanzibar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zanzibar gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 zanzibar haberi bulunmuştur. Tüm zanzibar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zuhal Topal'ın Afrika tatili! Maasai dansı etmeye çalıştı
Zuhal Topal'ın Afrika tatili! Maasai dansı etmeye çalıştı Yemekteyiz programının sunucusu oyuncu Zuhal Topal Zanzibar’a gitti. Topal oranın yerel halkıyla dans ettiği görüntüleri sosyal medyasından “Şimdi yandım” diyerek paylaştı.
29.01.2024 Magazin
Zeynep Sever Demirel ve çocuklarının maceralı tatili!
Zeynep Sever Demirel ve çocuklarının maceralı tatili! Teknik direktör Volkan Demirel ile 12 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Zeynep Sever Demirel, çocukları Yade ve Yeda ile geçtiğimiz cumartesi günü maceralı bir yolculuğa çıkmıştı.
28.01.2022 Magazin
Borçka Belediyesi fotoğrafları karıştırdı sosyal medya yıkıldı! Nobel Ödülü aktör Morgan Freeman'a...
Borçka Belediyesi fotoğrafları karıştırdı sosyal medya yıkıldı! Nobel Ödülü aktör Morgan Freeman'a... Borçka Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Nobel Edebiyat Ödülü'nü alan romancının yerine Amerikalı aktör Morgan Freeman'ın fotoğrafını kullandı. Fotoğraf hatası sosyal medyada günün konusu oldu.
8.10.2021 Yaşam
Abdulrazak Gurnah kimdir, Müslüman mı? 2021 Nobel Edebiyat Ödülü'nü alan Abdulrazak Gurnah'ın hayatı kitapları ve hayatına dair merak edilenler…
Abdulrazak Gurnah kimdir, Müslüman mı? 2021 Nobel Edebiyat Ödülü'nü alan Abdulrazak Gurnah'ın hayatı kitapları ve hayatına dair merak edilenler… Abdulrazak Gurnah kimdir, nereli? 2021 Nobel Edebiyat Ödülü'nü alan Abdulrazak Gurnah'ın hayatı ve kitapları araştırılmaya başlandı. Nobel Komitesi, Nobel Edebiyat Ödülü’nü Zanzibarlı edebiyatçı Abdulrazak Gurnah’a verildiğini açıkladı.73 yaşındaki yazar, ödülün yanı sıra 10 milyon İsveç kronu (1,1 milyon dolar) para armağanının da sahibi oldu. İşte Abdulrazak Gurnah…
8.10.2021 Gündem
Tanzanya Devlet Başkanı John Magufuli hayatını kaybetti
Tanzanya Devlet Başkanı John Magufuli hayatını kaybetti Tanzanya Devlet Başkanı Yardımcısı Samia Suluhu Hassan, 2 haftadır nerede olduğu bilinmeyen Devlet Başkanı John Magufuli'nin öldüğünü açıkladı.
17.03.2021 Dünya
Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury şarkıları ve hayatı!
Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury şarkıları ve hayatı! Yazdığı şarkı sözleri, muhteşem ses aralığı ile klasik rock müziğin gelmiş geçmiş en güçlü ismi Freddie Mercury'nin ölümünün üzerinden 29 yıl geçti. Hayatı boyunca pek çok ünlü şarkıya imza atan Freddie Mercury bir döneme şarkıları ile damga vurdu. İlk Asyalı rock star olarak adlandırılan Mercury, sahnedeki duruşu ve şovuyla hala dünyanın en güçlü vokali olarak anılıyor. Peki, Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury nereli? Freddie Mercury nasıl öldü? İşte Freddie Mercury şarkıları ve hayatı!
24.11.2020 Gündem
Zanzibar'da ilk corona virüsü vakası tespit edildi
Zanzibar'da ilk corona virüsü vakası tespit edildi Afrika’nın turizm merkezlerinden Tanzanya’nın Zanzibar Adası'nda ilk yeni tip corona virüsü (Covid-19) vakası görüldü.
18.03.2020 Dünya
"Benimle dalga geçen kadınlar boşansın"
"Benimle dalga geçen kadınlar boşansın" Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları'na "İstanbul-İbiza direk uçuşu olsun. 9 saat aktarmalı uçmak zor oluyor" diye çağrıda bulunmuştu.
8.01.2020 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine sert tepki! 3. Afrika Ülkeleri Dini Liderler Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ruanda Soykırımı'nda hangi sömürgeci devletin parmağı olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz. Bugün bize silah ambargosu uygulayanlar o günlerde eli kanlı katillere silah verdi. Bugün bize hak, hukuk ve özgürlük dersi verenlerin neredeyse tamamının geçmişinde ya katliam ya işgal ya da sömürgecilikle lekesi vardır" dedi.
19.10.2019 Siyaset
THY, Zanzibar seferlerini haftada 7 güne çıkardı
THY, Zanzibar seferlerini haftada 7 güne çıkardı Türk Hava Yolları (THY), Hint Okyanusu'nun Doğu Afrika kıyılarındaki Tanzanya'nın yarı özerk bölgesi Zanzibar'a gerçekleştirdiği sefer sayısını haftada 7 güne çıkardı.
16.10.2019 Ekonomi
THY'den Tanzanya yolcularına uyarı!
THY'den Tanzanya yolcularına uyarı! Türk Hava Yolları (THY) Tanzanya'ya gidecek yolcularını, plastik poşet ve çantalarla ilgili uyardı.
1.06.2019 Ekonomi
Plaja renk kattı!
Plaja renk kattı! Ashley James, Zanzibar sahillerini renklendirdi.
6.01.2019 Magazin
Gölde feribot battı! 200 insan boğulmuş olabilir...
Gölde feribot battı! 200 insan boğulmuş olabilir... Feribotun alabora olduğu Tanzanya'daki Victoria Gölü'nde şimdiye kadar en az 86 ceset çıkarıldı, 200'den fazla insandan haber alınamıyor. Limana hayli yakın bir noktada batan feribotta kaç yolcu olduğu ise kesin olarak bilinmiyor.
21.09.2018 Dünya
Doğan Medya'da devir teslim günü
Doğan Medya'da devir teslim günü Doğan Grubu'nun devir teslim töreni Doğan Medya Center'da gerçekleştirildi. Törende Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Yıldırım Demirören açıklamalarda bulundu. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, devir teslim töreni sırasında Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan'a plaket verdi.
9.04.2018 Gündem
Afrika’dan çok etkilendim
Afrika’dan çok etkilendim Zanzibar’ın güzelliğinden ve insanlarından çok etkilenen Sevil Uyar, Afrika’da turistlerin görmediği bölgelerdeki yoksul köylere su, tarım ve enerji sağlayan İdea Universal ile ortak bir proje gerçekleştireceklerini söyledi.
8.12.2017 Magazin
Tatil için Zanzibar'ı seçti
Tatil için Zanzibar'ı seçti Sevil Uyar, eşiyle Afrika Tanzanya’ya bağlı Zanzibar adasında tatil yaptı.
8.12.2017 Magazin
Zanzibar'da 15 Temmuz Şehitler Külliyesi hizmete açıldı
Zanzibar'da 15 Temmuz Şehitler Külliyesi hizmete açıldı Afrika'nın Zanzibar adasında Sadakataşı Derneği öncülüğünde Türkiye'deki hayırseverlerce inşa ettirilen 15 Temmuz Şehitler Külliyesi törenle hizmete açıldı.
24.09.2017 Dünya
Motosiklet üstünde Afrika’yı fethediyorlar
Motosiklet üstünde Afrika’yı fethediyorlar Cape Town’dan yola çıkan Sarper Sesli ve Erman Balkın, 17 bin km yol yapıp İstanbul’a varacaklar.
7.07.2017 Arşiv
18 yaşıma girdim
18 yaşıma girdim Sanatçı Nükhet Duru, ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ isimli kabaresiyle önceki akşam Zanzibar Zorlu’da sahneye çıktı.
18.05.2017 Magazin
Beni Nükhet Duru sanıyorlar!
Beni Nükhet Duru sanıyorlar! Nükhet Duru, ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ isimli kabaresinin prömiyerini Zanzibar Zorlu’da yaptı.
13.05.2017 Magazin
Varlık Fonu ile defanstan çıkarız
Varlık Fonu ile defanstan çıkarız 2015’te yakaladığı 1 milyar dolarlık kâra tekrar ulaşmak için gelir artırıcı önlemler alan THY, bir taraftan da giderlerde 250 milyon $’a yakın tasarruf yapmayı başardı. THY’nin Başkanı İlker Aycı, “Uçak alırken en büyük problem finansman. Varlık Fonu elimizi güçlendirecek” dedi
21.02.2017 Ekonomi
FETÖ Afrika’yı tehdit ediyor
FETÖ Afrika’yı tehdit ediyor Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tanzanya, Mozambik ve Madagaskar ziyareti öncesi, FETÖ’nün bu ülkelerdeki faaliyetlerinin röntgeni çekildi. Tanzanya’daki 6 okulda eğitim veren örgüt, güvenlik bürokrasisini ve ticareti ele geçirmek üzere. Kaçak FETÖ'cüler ise Mozambik'i tercih ediyor.
29.09.2021 Gündem
Erkek erkeğe
Erkek erkeğe Kenan Doğulu, geçtiğimiz gün kalabalık arkadaş grubu ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi...
9.12.2016 Magazin
Sinem’le oynarım!
Sinem’le oynarım! Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal ile birlikte oyuncu arkadaşları Serhat Kılıç’ı Zanzibar sahnesinde dinledi...
12.11.2016 Magazin
THY'den yeni sefer
THY'den yeni sefer Türk Hava Yollarının (THY), Tanzanya'nın Zanzibar adasına direkt uçuşları 12 Aralık'ta başlatacak.
21.10.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zanzibar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zanzibar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.