Youtube Erişim Yasağı

Youtube Erişim Yasağı

Son dakika Youtube erişim yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Youtube erişim yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Youtube erişim yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Youtube Erişim Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan youtube erişim yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 youtube erişim yasağı haberi bulunmuştur. Tüm youtube erişim yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahkemeden flaş YouTube kararı
Mahkemeden flaş YouTube kararı Video paylaşım sitesi Youtube'da, Hz. Muhammed'e hakaret içeren 12 videoya erişim engellendi. Söz konusu videolar kaldırılmazsa sitenin tamamına erişim engellenecek
29.09.2021 Gündem
İsyan ettiren yasak!
İsyan ettiren yasak! 20 yıl önce yayınlanan ilk albümü ‘Delikanlım’dan bu yana 17’inci albümünü çıkartan Yıldız Tilbe önceki gece ‘Sahne İstanbul’da program yaptı. Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden Tilbe, Youtube yasağına da isyan etti...
12.04.2014 Magazin
YouTube yasağında flaş gelişme
YouTube yasağında flaş gelişme TÜRKİYE Barolar Birliği’nin YouTube...
29.09.2021 Gündem
Youtube'dan video paylaştı!
Youtube'dan video paylaştı! Twitter’a erişim engellemesinin ardından tweet atan Cumhurbaşkanı Gül, YouTube yasağının ardından bu siteye video yükledi.
29.09.2021 Gündem
Baro Youtube için harekete geçti!
Baro Youtube için harekete geçti! Ankara Barosu, video paylaşım sitesi Youtube'a erişim yasağı getirilmesini mahkemeye taşıdı.
29.09.2021 Gündem
Youtube yasaklandı; TİB hacklendi!
Youtube yasaklandı; TİB hacklendi! Önce Twitter, ardından da Youtube'a erişimin engellenmesine karar veren Telekominikasyon İletişim Başkanlığı'na (TİB) bir tepki de Redhack isimli hacker grubundan geldi.
29.09.2021 Gündem
Google'dan flaş açıklama
Google'dan flaş açıklama YouTube'un akşam saatlerinde Türkiye genelinde TİB erişime kapatılmasının ardından Google'dan ilk açıklama geldi
29.09.2021 Gündem
Facebook, Instagram ve Twitter... Yasak geliyor! Son 2 gün...
Facebook, Instagram ve Twitter... Yasak geliyor! Son 2 gün... Facebook, Instagram ve Twitter gibi şimdiye kadar Türkiye’de temsilcilik açmayan sosyal ağ sağlayıcıları için reklam yasağı devreye giriyor. Bugüne kadar 40’ar milyon lira para cezası kesilen Facebook, Instagram ve Twitter’a, 19 Ocak itibarıyla reklam yasağı için sürenin dolduğu bildirilecek.
17.01.2021 Ekonomi
Tutuklanan fenomenden ilk sözler!
Tutuklanan fenomenden ilk sözler! İzmir'de para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle tutuklanan sosyal medya fenomeni 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ'un ifadesi ortaya çıktı.
18.10.2018 Yaşam
Mısır'da Youtube'a erişim yasağı
Mısır'da Youtube'a erişim yasağı Mısır Yüksek İdare Mahkemesi'nin video paylaşım sitesi Youtube'a erişimin engellenmesine ilişkin kararı onadığı belirtildi.
26.05.2018 Dünya
Youtube'daki 4 FETÖ videosuna erişim engeli
Youtube'daki 4 FETÖ videosuna erişim engeli Sosyal paylaşım sitesi Youtube'da farklı tarihlerde yayınlanan 4 videoya, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) propagandası yapıldığı gerekçesiyle erişim engellendi.
29.09.2021 Gündem
Tayland'da internet ve sosyal medya kısıtlamaları Meclis'ten geçti
Tayland'da internet ve sosyal medya kısıtlamaları Meclis'ten geçti Cunta yönetiminin atadığı Ulusal Reform Yönlendirme Meclisi, internet ve sosyal medya kullanımını denetim altına alan önerileri bire karşı 144 oyla kabul etti
4.07.2017 Dünya
Rusya'da isyan ettiren yasak!
Rusya'da isyan ettiren yasak! Rusya'da medya denetleme kuruluşu Roskomnadzor, dünyada en çok ziyaret edilen porno sitelerinden olan Pornhub ve Youporn'a erişimi ani bir kararla durdurdu. Ruslar karara sosyal medyadan isyan etti.
17.06.2021 Dünya
İran'da sosyal medya yasakları kalktı
İran'da sosyal medya yasakları kalktı Batı ile yaptığı anlaşmalardan sonra İran'da YouTube ve Twitter gibi sayfalara uygulanan yasaklar kalktı.
29.09.2021 Gündem
Çocuklara sosyal medya yasaklanacak
Çocuklara sosyal medya yasaklanacak Ramazanoğlu, belli bir yaşın altındaki çocuklara Youtube, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya kullanımının yasaklanacağını açıkladı. Bakan, ‘Böyle bir çalışma yapıyoruz’ dedi.
29.09.2021 Gündem
Sosyal medyaya erişim engeli
Sosyal medyaya erişim engeli Şehit Savcı Kiraz’ın rehin alınmasıyla ilgili fotoğraf ve görüntülerin yayınlandığı Twitter, Facebook ve Youtube’un da aralarında olduğu internet sitelerine erişim engellendi...
29.09.2021 Gündem
Dünya Youtube kararını böyle gördü
Dünya Youtube kararını böyle gördü Anayasa Mahkemesinin aldığı Youtube kararı dünya basınında da geniş yer buldu.
29.09.2021 Gündem
Instagram'a yasak geldi!
Instagram'a yasak geldi! Dünyaca popüler fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram'a erişime İran'da yasak kararı çıktı.
23.05.2014 Bilim ve Teknoloji
Facebook, yasaklı olduğu ülkede ofis açıyor!
Facebook, yasaklı olduğu ülkede ofis açıyor! Bloomberg'in haberine göre Çin’in Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nde ofisi bulunan Facebook, Ana kıta Çin’in başkenti Pekin’deki Fortune Financial Center’da reklam verenlerle çalışmak için yer kiraladı. Ancak Facebook’un yüklenici ya da tam zamanlı işçi kiralayıp kiralamayacağına henüz karar vermediği belirtildi.
14.05.2014 Dünya
Youtube hakkında flaş karar
Youtube hakkında flaş karar Video paylaşım sitesi Youtube'a yönelik erişim engeli kaldırıldı...
29.09.2021 Gündem
Youtube yasağı devam ediyor!
Youtube yasağı devam ediyor! Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, suça konu içeriklerin kaldırılmaması nedeniyle Youtube'a erişim engelinin devamına karar verdi
29.09.2021 Gündem
YouTube’a emsal olacak
YouTube’a emsal olacak Anayasa Mahkemesi’nin ‘ifade özgürlüğü ihlali’ olduğu kararıyla twitter’a erişim engeli kalktı...
29.09.2021 Gündem
'Gizli kalması gereken tek toplantıydı'
'Gizli kalması gereken tek toplantıydı' New York Times, gündemi sarsan ses kaydıyla ilgili, “Eğer tek bir toplantının gizli kalması gerekiyorsa, o işte bu toplantıydı” yorumunu yaparken, Economist ise “Erdoğan’ın çıkışı yok” yorumunu yaptı.
29.03.2014 Dünya
Büyük isyan!
Büyük isyan! Youtube yasağı sanatçının 10 milyon lirasını uçuracak..
28.03.2014 Ekonomi
'Seçim sonrası düzenleme yapacağız'
'Seçim sonrası düzenleme yapacağız' Diyarbakır'da dün Başbakan Erdoğan'ın seçim mitingini izleyen Ruşen Çakır, Türkiye'de uygulanmaya başlanan Yotube'a erişim yasağını da sordu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Youtube Erişim Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki youtube erişim yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.