Tib

Tib

Son dakika tib haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tib ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tib haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tib

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tib gelişmeleri de dahil olmak üzere 819 tib haberi bulunmuştur. Tüm tib haberleri aşağıda listelenmiştir.
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri... İftira, oldukça kötü ve dinimizce yasaklanmış bir olaydır. Ayrıca iftira hem yapan hem de kendisine iftira edilen kişiler için çok rahatsız edici bir tutumdur.
2.02.2024 Dini Bilgiler
Safer ayı son çarşamba namazı ne zaman, nasıl kılınır? Safer ayı son çarşambası yapılacak ibadetler nelerdir, okunacak dua nedir?
Safer ayı son çarşamba namazı ne zaman, nasıl kılınır? Safer ayı son çarşambası yapılacak ibadetler nelerdir, okunacak dua nedir? Safer ayı son çarşambası namazı, okunacak dualar ve yapılacak ibadetler merak ediliyor. Diyanet takvimine göre Safer ayı bu sene 28 Ağustos 2022 tarihinde başladı, 26 Eylül tarihinde sona eriyor. Safer ayının bitmesine az bir süre kala Safer ayının son çarşambası araştırılmaya başladı. Peki, Safer ayı son çarşamba namazı ne zaman, nasıl kılınır? Safer ayı son çarşambası yapılacak ibadetler nelerdir, okunacak dua nedir?
21.09.2022 Gündem
Safer ayı duası ve namazı! Safer ayında her gün okunacak dualar nelerdir, safer ayı namazı nasıl kılınır? Safer ayı ibadetleri…
Safer ayı duası ve namazı! Safer ayında her gün okunacak dualar nelerdir, safer ayı namazı nasıl kılınır? Safer ayı ibadetleri… Safer ayı başladı. Safer ayının uğursuz olduğu ve bu ayda bela ve musibetlerin çokça meydana geldiği şeklinde bir anlayış olduğundan Muharrem ayından sonraki ay olan Safer ayı namazlarla, dualarla ve zikirlerle idrak edilir. Cahiliye dönemine ait olup (Ebû Dâvûd, Tıb, 24), dinimizde yeri olmayan, hurefa olan bu inanış nedeniyle bu ayı ibadetlerle geçirmek isteyenler Safer ayında her gün okunacak dualar nelerdir, safer ayı namazı nasıl kılınır? Sorularına yanıt arıyor. İşte Safer ayı duası ve namazı ile Safer ayında yapılacak ibadetler…
8.09.2021 Gündem
Safer ayı nedir, ne zaman başlıyor? Safer ayı neden bela ayıdır, ne zaman bitiyor? Safer ayı önemi, anlamı ve fazileti…
Safer ayı nedir, ne zaman başlıyor? Safer ayı neden bela ayıdır, ne zaman bitiyor? Safer ayı önemi, anlamı ve fazileti… Hicri takvime göre Muharrem ayından sonra gelen ikinci ay olan safer ayı hakkındaki aramalar arttı. Safer ayını ibadetlerle geçirmek isteyenlerin dua ne namaz araştırması dışında bu ayın anlamı, önemi ve faziletleri de merak konusu oldu. Vatandaşlar diyanete göre safer ayı nedir, safer ayı ne zaman başlıyor, safer ayı neden bela ayıdır sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Safer ayı 2021 hakkında merak edilenlerin detayları…
8.09.2021 Gündem
2021 safer ayı ne zaman başlıyor? Safer ayı hangi ay 2021, kaç gün?
2021 safer ayı ne zaman başlıyor? Safer ayı hangi ay 2021, kaç gün? Safer ayı tarihi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan dini günler takvimiyle belli oldu. Hicri takvime göre yılın ikinci ayı olarak kabul edilen Safer ayı Muharrem ayının sona ermesiyle araştırılan konular arasına girdi. Peki, 2021 safer ayı ne zaman başlıyor? Safer ayı hangi ay 2021, kaç gün?
2.09.2021 Gündem
TMSF duyurdu: Sürat Kargo ihalesinde en yüksek teklif 335,5 milyon lira
TMSF duyurdu: Sürat Kargo ihalesinde en yüksek teklif 335,5 milyon lira Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), dün yapılan Sürat Kargo ve Sürat Lojistik ihalesinde, en yüksek teklifin 335,5 milyon TL ile muhammen bedelin üzerinde gerçekleştiğini bildirdi.
29.07.2021 Ekonomi
Başına 4 milyon lira ödül konulmuştu! Yurtta sulh konseyindeki firari yarbayın Akıncı Üssü'nde görüntüleri  ortaya çıktı...
Başına 4 milyon lira ödül konulmuştu! Yurtta sulh konseyindeki firari yarbayın Akıncı Üssü'nde görüntüleri ortaya çıktı... Son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini sivil imamlarla yöneten sözde yurtta sulh konseyi üyesi firari eski jandarma yarbay Turgay Sökmen'in, Akıncı Üssü'nden firar etmeden önceki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.
24.07.2021 Gündem
Yemek Sepeti'ne bir şok daha!
Yemek Sepeti'ne bir şok daha! 21 milyondan fazla kişinin verilerinin çalınmasına sebep olan ihmali soruşturan Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK), Yemek Sepeti uygulamasına en üst sınırdan ceza kesmeyi planladıkları öğrenildi. Yemek Sepeti ile ilgili şaşırtan bir haber daha geldi. Avukat Özgür Meriç Turan, 2012 yılında geliştirdiği temassız bahşiş uygulamasını izinsiz kullandığı gerekçesiyle Yemek Sepeti’ne ihtar yolladı.
11.04.2021 Gündem
FETÖ'cü Basri Aktepe'ye 12 yıl hapis cezası
FETÖ'cü Basri Aktepe'ye 12 yıl hapis cezası Yargıtay 16. Ceza Dairesi, eski istihbaratçı Basri Aktepe'ye FETÖ üyeliğinden verilen 12 yıl hapis cezasını onadı.
4.03.2021 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin davada flaş gelişme
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin davada flaş gelişme Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin yaşamını yitirdiği helikopter kazasıyla ilgili 9 üst düzey kamu görevlisinin yargılandığı davada 3 sanığa "görevi kötüye kullanma" suçundan 1 yıl 2'şer ay hapis cezası verildi, 6 sanık beraat etti.
5.02.2021 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu davasında yeni gelişme! Savcı mütaalasını verdi
Muhsin Yazıcıoğlu davasında yeni gelişme! Savcı mütaalasını verdi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla dönemin Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru, Adana Jandarma Bölge Komutanı Emekli Korgeneral Ali Lapanta ve Kurmay Başkanı Mazlum Koçoğlu'nun Kahramanmaraş 5'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davada, savcı mütalaasını verdi. Savcı sanıkların 2 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
29.01.2021 Gündem
Safer ayı ne zaman bitecek? Safer ayının son çarşambası ne zaman 2020, son günü okunacak dua, yapılacak ibadetler nelerdir? (Safer ayı 2020)
Safer ayı ne zaman bitecek? Safer ayının son çarşambası ne zaman 2020, son günü okunacak dua, yapılacak ibadetler nelerdir? (Safer ayı 2020) Hicri aylardan biri olan sefer ayının ne zaman biteceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Muharrem ayının sona ermesinin ardından, idrak edilen safer ayının son çarşambasını dualarla ibadetler geçirmek isteyenler, Safer ayının son çarşambası ne zaman, diye soruyor. İbadetlerini yerine getirmek ve manevi olarak huzura kavuşmak isteyen vatandaşlar için Safer ayının son gününde okunacak dua ve yapılacak ibadetleri de derledik…
9.10.2020 Gündem
Safer ayı ilk çarşamba namazı nasıl kılınır? 23 Eylül Safer ayının ilk Çarşambası mı, ilk Çarşamba ne zaman? Safer ayının ilk çarşamba gecesi kılınacak namaz...
Safer ayı ilk çarşamba namazı nasıl kılınır? 23 Eylül Safer ayının ilk Çarşambası mı, ilk Çarşamba ne zaman? Safer ayının ilk çarşamba gecesi kılınacak namaz... Safer ayı 18 Eylül’de başladı. Hicri takvime göre yılın ikinci ayı olan Safer ayı Cahiliye döneminden kalma inançla uğursuz olarak tanımlansa da Diyanet, Safer ayının uğursuz olduğu ve bu ayda bela ve musibetlerin çokça meydana geldiği şeklinde bir anlayış Cahiliye dönemine ait olduğunu ve dinimizde yeri olmadığını söyledi. Safer ayı ibadetleri ve duaları araştırılırken, bu ayı namazlarla idrak etmek isteyen vatandaşlar Safer ayı ilk Çarşamba ne zaman, Safer ayının ilk çarşambası nasıl namaz kılınır, sorusuna yanıt arıyor.
22.09.2020 Gündem
Safer ayı ne zaman? Safer ayı ibadetleri nelerdir, safer ayında hangi dualar okunur? Safer ayı 2020…
Safer ayı ne zaman? Safer ayı ibadetleri nelerdir, safer ayında hangi dualar okunur? Safer ayı 2020… Diyanet İşleri Başkanlığı dini günler takvimine göre, Safer ayı başlıyor. Hicri takvime göre yılın ikinci ayı olan Safer ayı Cahiliye dönemi uğursuz olarak tanımlanmış ve bu ayda birçok bela musibetin meydana geldiğine inanılmıştır. Peki Sefer ayı 2020 ne zaman başlıyor? Safer ayı ibadetleri ve duaları nelerdir?
17.09.2020 Gündem
Sırtının görüntüsünü paylaştı ve...
Sırtının görüntüsünü paylaştı ve... Çek model Karolina Kurkova, alternatif tıbba ilgi duyuyor. Sırtında 'bardak çektirme' sonrası oluşan izleri gösteren eski model takipçilerine de bu tedaviyi önerdi.
28.08.2020 Magazin
Safer ayı ne zaman başlar 2020? Safer ayında yapılan ibadetler nelerdir?
Safer ayı ne zaman başlar 2020? Safer ayında yapılan ibadetler nelerdir? Safer ayı ne zaman başlıyor sorusu bu ayda ibadetlerini eksiksiz yerine getirmek isteyen pek çok kişi merak ediyor. Safer ayı başlangıç tarihi Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2020 dini günler takviminde yer alıyor. Hicri aylardan olan Safer ayında yapılması gereken ibadetleri öğrenmek isteyenler, araştırma yapıyor. Peki, Safer ayı ne zaman başlıyor? Safer ayında yapılan ibadetler nelerdir? İşte, 2020 safer ayı tarihi ve safer ayında yapılması gerekenler...
3.10.2020 Gündem
Safer ayı nedir? Safer ayı duası nasıl edilir?
Safer ayı nedir? Safer ayı duası nasıl edilir? Safer ayı, Hicri takvime göre Muharrem ayından sonra gelen ikinci aydır. Halk arasında bela ve musibet ayı şeklinde tarif edilse de Diyanet karşı çıkıyor. Müslümanlar için mübarek aylardan biri olan safer ayı nedir? Safer ayı duası nasıl edilir? Sefer ayında yapılacak ibadetler nelerdir? Diyanet konuyla ilgili ne söylüyor. Detaylar haberimizde.
30.09.2019 Yaşam
Eski istihbaratçıya FETÖ'den 12 yıl hapis cezası
Eski istihbaratçıya FETÖ'den 12 yıl hapis cezası TELEKOMÜNASYON İletişim Başkanlığı (TİB) ile Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) da görev yapan eski istihbaratçı Basri Aktepe, 'FETÖ terör örgütü üyesi olmak' suçundan yargılandığı davada, 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
27.09.2019 Gündem
FETÖ'den yargılanan eski istihbaratçıya 12 yıl hapis!
FETÖ'den yargılanan eski istihbaratçıya 12 yıl hapis! FETÖ'den yargılanan eski istihbaratçı Basri Aktepe, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
27.09.2019 Gündem
Hayko Cepkin o hayranını dava etmişti! Karar çıktı...
Hayko Cepkin o hayranını dava etmişti! Karar çıktı... Hayko Cepkin cep telefonundan kendisini 5 bin 200 kere arayan hayranına karşı açtığı davayı kazandı. ‘Aramaları hatırlamıyorum’ diyen ısrarcı hayran en üst sınırdan 6 ay hapis cezası aldı.
4.07.2019 Magazin
Darbeci danışman savunma yerine karalama yaptı
Darbeci danışman savunma yerine karalama yaptı FETÖ'nün darbe girişimini sivil imamlarla yöneten sözde yurtta sulh konseyi üyelerinden eski Genelkurmay Başkanı başdanışmanı albay Orhan Yıkılkan, iki gün süren savunmasında, dönemin Türk Silahlı Kuvvetleri komutasındaki isimleri hedef aldı. Savunmasında darbe girişimindeki rolüne değinmeyen Yıkılkan, danışmanlığını yaptığı Akar'ın derdest edilmesine, Adil Öksüz'ün başkanlığındaki darbe toplantılarına katılmasına, günler öncesinde darbe girişimini eski yarbay Levent Türkkan'a bildirmesine ve darbe girişiminden bir buçuk ay önce Akıncı Üssü'nde keşif yapmasına açıklık getiremedi.
23.04.2019 Gündem
Son dakika... Basri Aktepe için yakalama kararı!
Son dakika... Basri Aktepe için yakalama kararı! MİT'e bağlı Elektronik ve Teknik İstihbarat Daire Başkanlığı'nın eski başkanı Basri Aktepe hakkında yakalama kararı çıkarıldı. MOBESE'nin 'B'sinin Basri Aktepe'den geldiği biliniyor. Aktepe, 7 Kasım'da adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
16.11.2018 Gündem
Konsoloslukta kanıt bulundu: Kaşıkçı’yı öldürüp parçaladılar
Konsoloslukta kanıt bulundu: Kaşıkçı’yı öldürüp parçaladılar Suudi gazeteci Kaşıkçı’nın kaybolmasıyla ilgili başkonsoloslukta yapılan arama 9 saat sürdü. AP haber ajansına göre, binada Kaşıkçı’nın öldürüldüğüne dair kanıtlar bulundu. CNN ise Kaşıkçı’nın öldürüldükten sonra parçalandığını iddia etti
16.10.2018 Gündem
Yargıtay'dan flaş Muhsin Yazıcıoğlu kararı!
Yargıtay'dan flaş Muhsin Yazıcıoğlu kararı! Yargıtay, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin dönemin bazı kamu görevlileri yönünden verilen kovuşturmaya yer olmadığına dair kararı kaldırdı.
10.07.2018 Gündem
Devlet büyüklerini defalarca dinlemişler
Devlet büyüklerini defalarca dinlemişler Devlet büyüklerinin kriptolu telefonlarının usulsüz dinlenmesi davasında, kapatılan TİB'in eski Başkanvekili Şen'in de arasında bulunduğu 24 sanığın 10 yıl 6 ay ile 68 yıl 3 ay arasında değişen sürelerde hapse çarptırılmasının gerekçesi açıklandı.
12.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tib ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tib haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.