Yırtık

Yırtık

Son dakika yırtık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yırtık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yırtık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yırtık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yırtık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.682 yırtık haberi bulunmuştur. Tüm yırtık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak Fenerbahçe'de Oosterwolde, Olympiakos maçında sakatlanarak sedyeyle kenara geldi ve yerine 45. dakikada Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil olmuştu. Hollandalı yıldız oyuncudan kötü haber geldi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler sonrası bir kötü haber daha! Yeniden sakatlandı
Real Madrid'de Arda Güler sonrası bir kötü haber daha! Yeniden sakatlandı Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Real Madrid'e yıldız isimden sakatlık haberi geldi.
20.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi!
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi! Trabzonspor’da, karın kasında yırtık tespit edilen, tedavisinin ardından dün antrenmana çıkan Belçikalı sağ bekin oynayabilme ihtimali güçlendi. Meunier, görev yaptığı 5 maçta 2 asiste imza atarak kendini göstermişti.
16.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü şoku! Sahalardan uzak kalacak
Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü şoku! Sahalardan uzak kalacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Union St. Gilloise maçında sakatlanan milli oyuncunun MR sonuçları belli oldu.
11.03.2024 Fenerbahçe
Meral Akşener'in seçim gezisinde gerginlik: Vermeyin kardeşim bize oy
Meral Akşener'in seçim gezisinde gerginlik: Vermeyin kardeşim bize oy İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da esnaf ziyareti sırasında seçime ayrı girmeleri nedeniyle kendisini eleştiren vatandaşa, "Sizin için mi parti kurduk biz, millet için kurduk. Vermeyin bize kardeşim, CHP'ye destek verin seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz" karşılığını verdi.
27.02.2024 Gündem
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.
24.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı. 28 yaşındaki oyuncunun adale sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
24.02.2024 Fenerbahçe
Tayfur Bingöl sakatlandı! Beşiktaş'tan açıklama geldi
Tayfur Bingöl sakatlandı! Beşiktaş'tan açıklama geldi Beşiktaş'ın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Tayfur Bingöl'ün uyluk iç adalesinde kanama ve tam kat yırtık tespit edildiği açıklandı.
11.02.2024 Şampiy10
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı depremi! Haftalarca forma giyemeyecek
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı depremi! Haftalarca forma giyemeyecek Trabzonpor maçında sakatlanan Galatasaray'ın stoperi Abdülkerim Bardakcı'nın sol alt arka adale grubunda kısmi yırtık tespit edildi. Abdülkerim Bardakcı yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
23.01.2024 Galatasaray
Pınar Damar cinayeti davası: Sanığa iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi
Pınar Damar cinayeti davası: Sanığa iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin Aydın’ın mütalaada 'Kadına karşı kasten öldürme' ve 'Ölümle sonuçlanan cinsel saldırı' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Aydın’ın 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan da 10 yıl 6 aya kadar cezalandırılması talep edildi.
11.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Yıldız oyuncuda yırtık tespit edildi
Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Yıldız oyuncuda yırtık tespit edildi Fenerbahçe dünkü maça dakikalar kala sakatlanan Miguel Crespo'nun sağlık durumuna dair açıklama yaptı.
11.01.2024 Fenerbahçe
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi Karaman'ın Ermenek ilçesinde 9 yıl önce su basan maden ocağında hayatını kaybeden oğlu Tezcan Gökçe'nin arama çalışmalarında "Benim oğlum suda yüzme bilmez ki" sözleriyle tanınan ve o dönem herkesi duygulandıran Ayşe Gökçe (82) hayatını kaybetti. Oğlunun cenaze törenine yırtık lastik ayakkabıyla katılan baba Recep Gökçe de 3 yıl önce koronavirüse yenik düşmüştü.
25.12.2023 Gündem
Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız isim aylarca forma giyemeyecek
Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız isim aylarca forma giyemeyecek Süper Lig'de dün akşam oynanan Alanyaspor maçının ikinci yarısının hemen başında sakatlanan İngiliz yıldız Chamberlain'den Beşiktaş'a kötü haber geldi.
22.12.2023 Beşiktaş
Mide ağrısı sandı, hayatını şokunu yaşadı! Bir anda kendini ameliyathanede buldu
Mide ağrısı sandı, hayatını şokunu yaşadı! Bir anda kendini ameliyathanede buldu İstanbul'da 41 yaşındaki Mustafa Turan, göğsünden karnına doğru aniden başlayan şiddetli bir ağrı ile acile kaldırıldı. Tetkikleri normal çıktı, mide ağrısı sanılıp eve gönderildi. Sonraki 24 saat boyunca ağrısı hiç azalmadı, gece 02:00 sularında Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi aciline gitti ve nöbetçi doktorun dikkati sayesinde yapılan ileri tetkiklerle, aort damarında anevrizmaya (baloncuk) bağlı yırtık olduğu tespit edildi. Acilen ameliyata alınan Turan, şans eseri ölümden döndü. Kalp Damar Cerrahisi Klinik Şefi Prof. Dr. Ebuzer Aydın, risk grubunda olanların düzenli kontrol yaptırması gerektiğini söyledi ve "Yırtığa bağlı acil ameliyatla, planlı ameliyatlar arasında ölüm riski açısından 4-5 kat fark var" dedi.
18.11.2023 Gündem
Galatasaray'da Muslera’nın Bayern Münih maçında oynaması mucize
Galatasaray'da Muslera’nın Bayern Münih maçında oynaması mucize Galatasaray kalecisinin Şampiyonlar Ligi maçında forma giymesi çok zor. Kasımpaşa maçında sol dirsek ekleminde çıkık oluşan Muslera’da kırığa rastlanmadı ancak eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama tespit edildi.
5.11.2023 Şampiy10
Neymar'a büyük şok! Ameliyat olacak, 1 yıl sahalardan uzak
Neymar'a büyük şok! Ameliyat olacak, 1 yıl sahalardan uzak Sol diz ön çapraz bağı ve menisküsünde yırtık olan yıldız oyuncunun durumu belli oldu. İşte ameliyat olacağı tarih ve geri dönüş süreci...
1.11.2023 Futbol
Galatasaray'da Zaha derken Ziyech şoku! Taraftar yıkılacak, maça çıkmayacak
Galatasaray'da Zaha derken Ziyech şoku! Taraftar yıkılacak, maça çıkmayacak Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in milli takım hocası Walid Regragui'nin oyuncunun uyluk kasında yırtık olduğunu söylediği ifade edilmişti. Gerçek ortaya çıktı. Okan Buruk kötü haberi duyurdu. İşte detaylar...
17.10.2023 Galatasaray
Telefonla tuvalette vakit geçirenlere uyarı geldi
Telefonla tuvalette vakit geçirenlere uyarı geldi Birçok insan, tuvalette uzun süre oturma alışkanlığı nedeniyle sağlığını riske atıyor. Sağlık uzmanları, uzun süreli tuvalet molalarının sağlığınıza riske atabileceği konusunda önemli uyarılarda bulunuyor. Uzmanlar, özellikle tuvalette uzun süre vakit geçirmenin, önemli sağlık sorunlarına zemin hazırladığı, tuvalette uzun süre kalma sonucunda rektum ve anüs içinde basınç oluşmasına neden olarak basur olarak da bilinen hemoroid riskini arttırdığı belirtiliyor.
9.10.2023 Sağlık
Baş ağrısını migren sandı, felç geçirdi! O belirtiyi sakın es geçmeyin
Baş ağrısını migren sandı, felç geçirdi! O belirtiyi sakın es geçmeyin Felç, genelde yaşlıların başına gelebilecek bir şey olarak düşünülüyor. Fakat bu pek doğru değil. Araştırmalar, her yıl yüzlerce genç yetişkinin ve hatta çocukların felç geçirdiğine işaret ediyor. 20 yaşında felç geçiren Esmae Hodgetts da onlardan biri… Esmae’nin hikâyesini daha ilginç kılan şey ise felcin tam olarak belirti vermemesi. Öyle ki doktorlar bile genç kadının felç geçirdiğini iki gün boyunca anlayamadı. İşte tüm detaylar…
11.08.2023 Sağlık
Trabzonspor'a kötü haber! Mislav Orsic en az 6 ay yok
Trabzonspor'a kötü haber! Mislav Orsic en az 6 ay yok Trabzonspor'un yeni transferi Mislav Orsic'in en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.
24.07.2023 Trabzonspor
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti ABD’de 1969 yılında iki polis tarafından bulunan sandık, yıllarca çözülemeyecek bir davanın sadece başlangıcıydı. Sandığın içinden çıkan cesedin kimliği yaklaşık 50 yıl sonra ortaya çıkarken talihsiz kadının kızının anlattıkları şoke etti.
5.06.2023 Dünya
Şarkıcı Ege'den kötü haber geldi! Sesini kaybetti
Şarkıcı Ege'den kötü haber geldi! Sesini kaybetti Ünlü şarkıcı Ege, önceki gün Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden şarkıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından sesini kaybettiğini ve tedavi gördüğünü açıkladı.
24.05.2023 Magazin
Fenerbahçe'ye İsmail Yüksek'ten kötü haber
Fenerbahçe'ye İsmail Yüksek'ten kötü haber Fenerbahçe'nin milli orta saha oyuncusu İsmail Yüksek'in sakatlandığı açıklandı.
2.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız futbolcu derbide yok
Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız futbolcu derbide yok Bu sezon sık sık sakatlık problemleriyle uğra Rachid Ghezzal'ın Galatasaray derbisinde forma giyemeyeceği öğrenildi.
25.04.2023 Beşiktaş
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Otopsi raporu ortaya çıktı: İntihar mı, cinayet mi?
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Otopsi raporu ortaya çıktı: İntihar mı, cinayet mi? Karabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga (17) için Adli Tıp Kurumu’nun düzenlediği kesin otopsi raporu ortaya çıktı. Dina'nın kanında uyuşturucu madde bulunmadığının da yer aldığı raporda, 9 uzmanın oy birliğiyle ölüm olayının adli tahkikatla aydınlatılmasının uygun olduğuna karar verildi. İşte haberin detayları...
22.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yırtık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yırtık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.